Da exista explicatie,Ai spus-o chiar tu,omul respectiv este in capul tau,te gindesti mai mereu la el,asa ca este normal sa visezi.
Nu exista nici o conectare nici cu aia care au murit nici cu astia in viata,astea is basme,este doara in mintea ta,singur te chinui, iti faci rau
Bine ca nici nu cred ca prea te poti impotrivi sa nu te mai gindesti, dar o sa treaca, timpul vindeca orice rani, doar ca cere timp, nu se poate pe loc.
Ai spus "foarte adevărat, mulțumesc pentru răspuns". practic, pentru ce ai mulțumit? Răspunsul lui Skylor de fapt nu este un răspuns. Având în vedere ca întrebarea ai pus-o deoarece te gândești la cineva nu este logic ca te gândești la cineva? Iar el ți-a spus că : te gândești la cineva practic ce ai spus tu cu gura ta?
De fapt întrebarea pe care ai pus-o e cu schepsis. În fapt, dorești sa afli dacă te place. Practic calculele din mintea ta in ceea cel privesc îți dau cu virgulă. Punctul 2. Acele imagini care se tot plimba prin cap sunt un factor declanșator pentru organele genitale. In traducere: strigi prin capul tău ceea ce doresc ele. Teoriile sumt scrise de mine format științific dar nu sunt publice.
Punctul 3. Povestește cum s-au petrecut lucrurile, practic cum te-ai infectat.
Visele nu semnifica nimic, deci stai linistita chiar daca visezi aceeasi persoana in fiecare noapte nu inseamna nimic, te gîndesti tu prea mult la persoana respectiva, poate tu ai vrea sa fie intre voi ceva si atunci noaptea ai vise.
Eu nu exclud acest fapt dar, am zis exceptând faptul ca ma gândesc.
daca visezi asa random pe cineva, des, ce înseamnă?
Posibil tu o iubesti pe acea persoana pe care o visezi dar nu ai spus este un barbat?
Da este.
si nu pus întrebare doar pentru mine si strict ce se întâmplă in acest proces al creierului.
Mai exact de ce se întâmplă, si de ce se întâmplă si atunci când tu chiar nu te gândești la cineva si acea persoana apare in vis.
eu ma gândesc ca trebuie sa aibă vreo semnficație totuși.
random =la întâmplare, fără sa știi
Este foarte complex creierul si este opera unui Creator inteligent, nici psihologii nu pot explica sau cunoaste mecanismul creierului atit de bine este creat, este mai sofisticat decat cel mai nou computer, chiar daca tu nu te gîndesti zilnic la acea persoana sa stii ca subconstientul trimite impulsuri noaptea sub forma viselor, si atunci ai impresia ca acea persoana se gîndeste si ea la tine, poate chiar asa si este, persoana aceea poate si ea te viseaza si se gîndeste la tine daca a ti avut ocazia in realitate sa va vedeti, dar chiar tu in afara de vise l ai mai vazut in realitate pe acest barbat? I ai spus ca il visezi? Ce varste aveti voi tu si el? Poate chiar va potriviti tu cu el de ce nu i ti propune o relatie?
Eu imi conmtinui visele daca ma derajneaza cineva
cate o data stiu ca visez si cand se ingroas gluma si devine cosmar
spun ca e visul meu si fac ce vreau si ma trezesc si schimb visul
Nu m-am enervat am vrut sa stiu doar ce inseamna random, daca mi poti explica, sigur daca poti, multumesc.