| Măcrin a întrebat:

Exista vreo logica, raţiune in a face copii?

Răspuns Câştigător
| basexcu a răspuns:

Nu...nu-ti trebuie decat o erectie buna si o gazda fertila.

13 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Probabil ideea de a se manifesta iubirea prin creatie.

| pwp a răspuns:

Da...perpetuarea speciei

| LitlleBunny a răspuns:

In general in viata ne simtim atrasi de ce este,, Nou'' iar unii fac aceasta greaseala prea devreme... Daca n-ar exista o ratiune nici eu nici tu n-am fi fost aici deci perpetuarea speciei in primul rand si in al doilea rand in general ca femeie ai un instict care te indruma(in mai mare sau mica masura) in a da nastere copiilor si ca instinct unora le e greu sau imposibil sa nu o faca...

| 0marry0 a răspuns:

Nu stiu daca e ratiune, dar stiu ca e instinct de procreare.

| 0marry0 a răspuns:

Ma indoiesc ca e ratiune. Mai degraba instinct de procreare.

| 0marry0 a răspuns:

@MrSmith
Mai stii cand intrebai astazi daca te-ai tampit sau daca TPU-ul are ceva cu tine? Ei bine, am fost si eu in aceeasi dilema plus lipsa subita a raspunsurilor... Deci am o scuza happy.

| micutadhampir a răspuns:

Aaa, perpetuarea speciei?

| Ion a răspuns:

Da. perpetuarea speciei umane, iar la asta se adauga bucuria de a vedea ceva prinzand viata, sange din sangele tau, bucata din tine. nimic nu e mai frumos decat sa ai un copil. sa stii sigur ca la batranete, cineva te va ajuta, ca vei putea conta pe ajutorul cuiva.

| midnight a răspuns:

Pai dupa parerea mea un copil iti distruge viata de cuplu. apare o noua gura de hranit, o noua grija, o noua sursa care iti mananca banii.cu toate astea, o sa te ajute la batranete.gandeste-te,cine o sa vina sa-ti schimbe pampersu cand o sa ai 80 de ani?

| GuardianAngel_1273 a răspuns:

Cand te-a facut maicata pe tine, nu a existat, insa in general DAbig grin

| andreea171998 a răspuns:

Sincer,daca stai sa te gandesti, nu exista pentru ca pana la urma toti murim, si nu ramane averea sau altceva nimanui.Si in plus ii mai faci si sa sufere cateodata. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macrin? p.a nu stie carte.iar cei care merg dupa cum ii duce p.a au mintea in p.a. ceilalti care au ratiune, se conduc in modul asta.tot din cauza asta curvarii nu pot fi familisti.au doar p.a, minte deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista! Dar, se pare ca parintii tai nu au uzat de ea!

Întrebări similare