| HaChick a întrebat:

Exista vreo tehnica dovedita stiintific prin care sa decizi sexul copilului pe care vrei sa-l faci? happy
Ex.: Nu mai stiu exact cum era, dar babele intotdeauna aveau cate un sfat pentru orice, ziceau ca trebuie' sa te culci cu nevasta la o anumita ora, intr-o anumita zi sau data, sa o faci neaparat in pozitia aia sau aialalta!
Care e "reteta" de a face un BAIAT? big grin

Răspuns Câştigător
| BabyPink a răspuns:

Am găsit ceva;)). Sper să te ajute!
Iata si cateva lucruri care erau tratate drept superstitii, dar pe care, mai nou, insista si unele carti sa le valorizeze. Puteti incerca si voi, doar n-aveti nimic de pierdut, nu?

1. Cu cat mama e mai tanara, cu atat cresc sansele sa vina pe lume un baiat. Daca mama depaseste varsta de 40 de ani, sansele se inverseaza si e mult mai probabil sa aiba o fetita.

2. Pozitiile sexuale sunt si ele considerate responsabile: pozitia clasica, a misionarului, e recomandata daca doriti o fetita. In acest caz, spermatozoizii trebuie sa treaca prin mediul vaginal acid, pe care il suporta mai bine cromozomii X. Barbatul care sta in spatele femeii ajuta spermatozoizii sa ajunga mai repede in mediu neutru, deci isi sporeste sansele de a avea un baietel.

3. Se mai zice ca poti concepe un baiat cu cat te afli mai aproape de ovulatie. Cel mai bine e sa calculezi exact, nu ai mai mult de 24 ore la dispozitie!

Chinezii au o harta cu ajutorul careia, in functie de varsta viitoarei mame si de luna conceperii, stabilesc sexul viitorului copil. Vezi aici harta:
http://www.babyonline.ro/......l-tau.html

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu există așa ceva.
Se deduce de cromozomi: XX (fetiță), XY (băiețel).
Nu are treabă poziția sau o zi anume din ovulație.

| edoru a răspuns:

Dupa ce am intrebat o baba am primit urmatorul raspuns: O sa fie fata daca barbatul sta cu gura cascata in timpul actului.
Inca ma recuperez dupa ce am capatat durerea de falci de la ras.

| alex2009 a răspuns:

Din babe se zice ca daca nevasta nu-i asa priceputa in bucatarie Dumnezeu iti da ajutor, adica fetita; iar daca barbatul nu-i priceput in gospodarie Domnezeu ii da ajutor un baiat... dar daca ai nevoie de ambele ajutoare Dumnezeu iti da gemeni... spor la treaba

lolita
| lolita a răspuns:

Nu exista nici o tehnica stiintifica care sa demontreze cum se face baiat sau fata, este de ajuns sa-ti doaresti fata ca sa iasa baiat.

| Ianna33 a răspuns:

Daca vrei un baiat Il rogi pe Dumnezeu sa ti-l dea. Restul sunt abureli de doi bani. Ciao!

| madalykuka a răspuns:

Speranta,,,
si nu stiu poate sa te rogi la doamne doamne :d