Cred ca fiecare om si-a pus aceasta intrebare.Ce vreau eu sa fiu,ce sa fac cu viata mea,care sunt idealurile mele,ambitiile mele visurile mele cu privire la viitorul meu? Dumnezeu ne-a creat cu scopul de a ne bucura de aceasta viata,sa traim in armonie unii cu altii,sa ne formam o familie, sa crestem copii, si sa-I dam slava lui Dumnezeu.
Dacă nu ai un scop în viaţă este la fel ca atunci când pleci şi nu ştii unde. Viaţa are sens unic, deci scopul îl alegi tu.
Nu.doar sa o traiesti ...ca nu se stie cand o pierzi, sau daca mai e ceva de partea cealalta
Refuz sa ma mai intreb de sensul vietii de cind l-am citit pe unchiul Freud care ne face bolnavi pe toti cei care ne intrebam despre sensul ei.
Fiti atenti cica am fost trimisi pe pamint sa facem rezervari pentru viata de apoi.La nastere fiecare a primit mesajul cu"Au inceput rezervarile"grabiti-va.Si eu nu m-am trezit nici acum.O mai fi vreun loc oare?
Da, sa ajungem experti TPU.
nici castigul la lotto nu ne-ar satisface mai mult decat acea ramă portocalie care ne incadreaza moaca.
Sa presupunem ca exista un scop ascuns.
Din moment ce e ascuns, de unde sa stim daca exista sau nu?
Exista un scop insa nu este ascuns...este acela de ati "rezerva" cel mai bun loc pe lumea cealalta, care este de fapt adevarata viata
Ne este atat de ascuns adevarul in viata si totul e invaluit in prea mult mister. tind sa cred ca da, exista un scop ascuns. ce e trist este faptul ca il vom afla prea tarziu sau poate chiar niciodata.ne ramane suspansul si un pic de adrenalina drept consolare.
Scopul vietii este mantuirea sufletului nostru si dobandirea vietii vesnice dupa moartea trupeasca.