Nu crezi ca daca nu eram sguri in Univers, Dumnezeu ne ar fi lasat sa stim treaba asta?
Daca extrateresrtri sunt ingerii nostri pazitori si sfintii atunci nu.Si cum inca nu e dovedit cine sunt extraterestrideci pot fi ce am zis eu mai inainte atunci nu contrazice. Daca in schimb vreodata extraterestrii se vor dovedi a fi altceva decit ingeri pazitori si sfinti atunci da.
Nu,desi parerea mea este ca ar`exista o oare care legatura de care binenteles nu ni se spune.Personajle biblice pot fi de origini extratereste, nu? Dar cum nu stimp adevaru 100%... si se mai stie ca biblia si coranul au fost mult modificate.
In biblie se specifica ca Dumnezeu a creat universul ...atunci de ce sa nu fi creat si alte fiinte in afara de noi?
dar intr-un fel da...se contrazice cu biblia. fiindca biblia spune ca oamenii sunt centrul universului, si asta le-ar da peste cap conceptiile *invechite*
Ciudat, chiar daca Biblia poate intra la romane SF, nu scrie nimic nimic despre fiintele extraterestre.
In Biblie scrie ca a fost creat omul, pamantul, animalele, bla bla bla, poate s-o fi pierdut cateva capitole in care se povestea de niste fiinte care au existat inainte de om si s-au pierdut.
@Apache alias Geronimo
Poate ca noi suntem in centrul universului, dar stie cineva ce este pe la margini.
@jadir, "si se mai stie ca biblia si coranul au fost mult modificate. "
Afirmatia ta este falsa.
Biblia a fost modificata si remodificata, si asta ne spune istoria nu-s inventii. Unde ai citit tu ca, Coranul a fost modificat? Da-mi un link sa vad si eu de unde informatia asta, ca sa nu ma apuc eu acum sa scriu mai mult decat e nevoie.
Da contrazice pentru ca zice ca noi suntem singurele fiinte create de d-zeu
FreZzZy întreabă: