"Extratereşti există. Orice om deştept ştie asta."
"Dumnezeu exista, orice om rational stie asta"
"Star Trek e inspirat dintr-o poveste reala, orice om inteligent stie asta."
Guvernul american e sceptic, pentru ca orice guvern cu o conducere prolifica pentru economia tarii, are atitudinea asta. bla bla blaaaaaaaaaaa
Eu sunt de parere ca exista pe majoritatea planetelor forme de viata, iar noi suntem controlati inca din antichitate.Mi se pare absurd sa crezi ca nu exista extraterestrii doar pentru ca nu i-am salutat.Eu in urma cu 2 ani eram la mare in Italia, zona de sud aproape de sicilia si stand pe sezlong am vazut o nava cu o forma foarte ciudata, la o distanta de aprox.5 km, se vedea perfect avea forma de T si se deplasa ...Eu sincer sa fiu am ramas putin socat pe moment, mi s-a parut ireal, parca vedeam o casa deplasandu-se in aer.Deci oameni buni, toate turnurile de control au detectat nave extraterestre dar nasa nu vrea sa sperie oamenii, sau poate ca au interesele lor.Aceste nave extraterestre de obicei trec prin zonele unde-s campuri magnetice foarte mari.La noi in tara multe fenomene ciudate au fost in padurea hoia, aproape de cluj baciu.
Afirmatia ta poate fi si eronata si adevarata. Cu adeverat nu vei putea stii decat atunci cand vei vedea unul. Pana atunci nu vei putea decat specula.
Daca exista si sunt ascunsi se evita o panica internationala uriasa si bine fac.
Daca nu exista si tu ii acuzi (ceea ce faci in momentul asta) nu insemna decat ca te-ai plictisit pe scaunul de la pc.
anonim_4396 întreabă: