Exista lucruri pe lumea asta care nu pot fi explicate prin stiinta. Si au fost milioane de povesti ca ale tale iar oamenii nici acum nu vor sa creada ca e posibil. Eu de obicei ma feresc de subiectele astea pentru ca ma sperie
La asta ma gandeam si eu si nu sunt o persoana religioasa sunt atee
Poate a trăit acolo cineva mai demult, de pe vremea lui Cirus. Cine știe...
În orice caz, dacă mai vezi entități să ne mai spui, că mie îmi plac poveștile cu entități.
Nu prea a fost creativa cu halucinatia atunci
Care sunt șansele ca doi oameni să-și imagineze exact același lucru în exact acelasi timp?
Unii pur si simplu refuza alte perspective si posibilitati
Mă întreb dacă nu cumva "entitatea" pe care ai văzut-o are legătură cu asta:
https://www.tpu.ro/......e-sunt-ca/
Sii ce vrei sa zici, ca am schizofrenie?
Vreau să zic doar că șansele ca tu să fi văzut o "entitate supranaturală" sunt neglijabile.
Sincer cand am vazut fantoma aia nu aveam nici paralizie in somn, am vazut o la mine in casa mergand, am zis ca e din capu meu si dupa mai multi ani am auzit ca au vazut si altii ce am vazut eu, mi-a ridicat niste semne de intrebare.
Sunt necesare niște detalii despre circumstanțele în care ai văzut ce ai văzut. Era zi, noapte, erai treaz, deja sau te-a trezit din somn, lumina aprinsa, stinsa, erai singur, ce ai băut în ziua aia. După aia as putea să-ți spun ce cred eu.
Cheers
Era noapte dar nu foarte tarziu. Treaza, nu ma trezisem din somn. Nu bausem nimic, fumat nimic, aveam 14 ani cand am vazut "chestia" aia. Lumina era stinsa in sufragerie dar aprinsa la mine in camera.Deci,cand am deschis usa am vazut in fata usii pe scari fantoma. Lumina din camera mea batea pe scara deci nu era intuneric complet. Dupa aceea am fugit la cineva sa le zic ce am vazut...cam atat.Nu am mai vazut de atunci nimic asemanator
Nu ma intereseaza ce vad si ce simt altii.
Si nici problemele pe care le au scepticii cronici la mansarda nu ma intereseaza.
Si nu exista paranormal.Sunt lucruri normale pe care unii nu pot sa si le explice.Si iar nu este problema mea.
Foarte interesant, permiteti sa adresez cateva intrebari.
-e o casa in care au locuit persoane cu functii importante sau bogate? (in prezent decedate)
-daca da, cand au murit?
-ce facea fantoma?
-cum arata?
-Nu,dar stiu ca locuiau inainte niste romi fara acte in cladire. Dupa aceea au fost dati afara. Casa era mai mica atunci, tata a dezvoltat o.
-Fantoma urca scarile (si vreau sa precizez ca batea lumina din camera mea pe scari)
-Era un om negru imbracat cu o pelerina/mantie
Nu stiu ce o fi fost cu romii,dar numai eu am patit lucruri ciudate prin casa.
Reactia mea cand am vazut umbra aia a fost sa fug in camera la mama unde dormea, am trezit-o si i-am zis sa vina cu mine la etaj ca am vazut ceva logic ca ma lua cu "nu cred" etc oricum normal ca ne am dus si nu era nimic. Si ea tine minte, vis nu a fost garantat, oricum in general stau bine cu memoria. Chestia asta s-a intamplat prin 2018, de atunci nu am mai vazut nimic de genul ...am mai avut niste experiente ciudate si prin 2012, auzeam o voce ciudata care ma striga, eram si foarte mica atunci tin minte ca am fugit din casa.
Daca el a vazut fantoma ceea de care nu se poate afla in acest plan extemporal, se poate presupune ca tu, fiind fiinta materiala se poate spune ca da.