| 4b a întrebat:

Fara busola, ajung undeva?
P.S.: sa nu va puna saracia sa-mi mai mutati intrebarile de la aceasta categorie in alta parte, pentru ca sunt cu tenta filosofica...ganditi fratilor, ganditi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur.Cu sau fara "busola" ajungi "undeva".Nu ajungi insa acolo unde iti doresti daca nu ai "busola", desi uneori chiar si cu "busola" se poate produce acest lucru.Care crezi ca poate fi cauza?

| 4b explică (pentru anonim_4396):

E defecta busola...

30 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Imi arde capul ca fundul cloștei de atita gindit. Daca te misti e ceva normal ca ajungi undeva dar am indoieli ca ajungi exact acolo unde ti-ai propus.

| Hombre a răspuns (pentru harciog):

Pai ce poate mai Har sa-ti produca un cap cu talanga la gat decat caldura.

| harciog a răspuns (pentru Hombre):

Si tu esti destept rau de tot.Stau si ma mir cum naibii mai rezisti facind slalom printre jaloane pe TPU.

| cristi202 a răspuns:

Depinde de cit de bine te orientezi dupa alte lucruri. Dar si cu busola, daca e stricata, tot nu ajungi niciunde.
Asa ca, ai busola? Iti merge bine (arata Nordul adevarat?)

| 4b explică (pentru cristi202):

laughingam am...arata arata...

| cristi202 a răspuns (pentru 4b):

Pacat ca ai... Ai cam ramas in urma. Ar trebui sa ai GPS!happyhappyhappy

| 4b explică (pentru cristi202):

laughing GPS mi-a dat eroare...

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Vorbind ashe...filosofic, de ce iti trebuie busola? Te ghidezi dupa cum apune soarele! happy
Eu vreau indicatoare, altfel ma invart in cerc sau ma pierd! Ferice de cei cu GPS laughing)))))

| WhatheWow a răspuns:

Busola, orientare dupa stele?; da sint lucruri dupa care s-au "orientat" stramosii nostri. Sint metode invechite; nu crezi ca astazi, cind avem GPS-uri, mult mai precise si sigure, ar trebui sa ne "orientam" dupa acestea si sa lasam trecutului tot ceea ce e depasit? Deci hai sa lasam metodele primitive de "orientare" si vom gasi o "destinatie" mult mai sigura si mai precisa. Se poate ca folosind GPS-ul sa gasim "destinatia" adevarata si nu una iluzorie dar ce-i mai bine pentru noi : sa continuam facindu-ne iluzii sau sa aflam adevarul?

| Xtadelo a răspuns:

Ajungi sub pat laughing
5-4 tongue laughing

| Delicacy a răspuns:

Eu cred că e mult mai palpitant să nu foloseşti busola, pentru că destinaţia va fi una satisfăcătoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fără busolă, poți ajunge oriunde.

Te amăgești prea tare. Nu orice formulare ambiguă și care implică un joc de cuvinte se califică pentru domeniul filosofic. Dar, mno...

Numa' bine!

sad am inteles, o sa-mi pun tate intrebarile la Benzi desenate...

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4b):

Pe mine m-a amuzat îndemnul tău venit de pe o treaptă superioară imaginară - "gândiți, fraților, gândiți". Întrebările tale stau bine aici, mai populează categoria ș-așa pustie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod logic da! Mereu vei ajunge undeva..Insa aceasta busola te ghideaza pe calea cea buna. daca nu o ai vei ajunge la intamplatre intr-un loc care poate sa te incline intr-o anumita dirctie; acest loc avand doar o poteca a vietii, ajungand in final intr-o fundatura fara de scapare. Mda. Bune intrebari.dar intrebarea asta era prea de logica laughing si app.tu nu dai niciodata funda! esti o fata reaaa! Sanatate.

laughing eu sunt om zgarcit...sanatatewinking

Reaoooooooooo!

Am o inima de copillaughing

Foarte probabil.

Si indemnul tau cu "ganditi fratilor ganditi" e ciudat..Adica nu am pentru ce gandi deoarece nu exista rasplata. Doar ai tu curiozitatea sa vezi cum gandeste lumea de pe TPU cu niste intrebari foarte ciudate.Dar oricum la intrebarea asta chiar nu ai ce gandi...e prea logic..si de acum in semn de prostest o sa iti raspund numai la proriu, fara nici o nuanta filozofica deoarece esti o fata egoista.

Usurel Mr...toate la timpul lor, unde saracia te grabesti?
CIUDATa e viata, curiozitatea nu-mi dauneaza iar logica triumfa pe site.
Te rog, fara proteste...
Si...multam de compliment

Chiar nu ai de ce sa imi multumesti deoarece deja ti-ai facut tu singura autocaracterizarea mai inainte. Ai zis ca logica triumfa..cu asta nu as fi de acord laughing Hmm..Sau poate te-ai referit la un mod ironic..In fine. Daca curiozitate nu-ti dauneaza de ce pui aceste intrebari..Sunt curios. Uite ca acum imi dauneaza mie tongue

laughing ironia furioasa...Mr frate, postez de dragul vostru...eu va iubesc pe voi, numa' pe mine nu ma iubeste nimenilaughing

Inca o caracteristica a ta : ironia..Nu vreau sa comentez ce ai zis acum ca o iau mai mult ca pe gluma..Acum serios..Ai 300 si ceva de intrebari si e complet absurd sa zici ca vei da funda la toate..Nu vreau sa par disperat dupa funda.Dar nu s-a inventat degeaba..Si nu o zic cu rautate ca sa nu te mai superi...Ca nu esti intr-o constanta; ba furioasa ba glumeata..adica chiar nu stiu la ce sa ma astept.

Omule, am numa' cateva intrebari la care n-am dat funda...ce bunica lu' peste vazusi tu 300 fara? site-ul mere mai greu, d'aia...
Si multam pentru caracterizare.
Salut

Ma eu nu am vazut niciuna cu funda.or fi la care ai dat si funde dar nu am de unde sa stiu pentru ca nevazand niciuna automat am generalizat... poate am gresit ok.dar sigur nu-s cateva. Si ce mai argument.Dar fie ca tine ..Salut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia gandeste si tu: ce crezi, ajungi undeva?

| ewgy a răspuns:

Ai dreptate, sunt cu tenta filosofica, de aici am putea deduce ca nu vom avea un raspuns corect, nu orice parere e un adevar...
dar parerea mea este ca, da, fara busola ajungi undeva, poate ca nu acolo unde ti-ai dori cu adevarat sa fii, dar undeva ajungi. poate ca viata se va sfarsi, si te vei trezi in necunoscut, fara vreo sansa de scapare, inainte sa folosesti busola. si atunci vei zice doar "am ajuns undeva fara sa folosesc busola, dar unde? "

| tutututututu a răspuns:

Fara busola, doar cu noroc ajungi acolo unde vrei.dar ajungi undeva atata timp cat mergi si continui drumul chiar daca ti se pare ca mergi in cerc