| ZZG a întrebat:

"Fara muzica viata ar fi o greseala ". tu ce crezi?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Muzica face parte din viata.Ea iti alina durerea, ea te mangaie, ea te inveseleste.Cred ca muzica pe care o asculti te defineste ca persoana. Spune-mi ce fel de muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti.

29 răspunsuri:
| VisualBasicExpert a răspuns:

Adevarat!

| ombladon a răspuns:

Cred ca da, muzica este foarte importanta

| midiots a răspuns:

Da...adica eu cred ca is dependent de muzicalaughing

| Amy_3937 a răspuns:

Rreal!

| simplething a răspuns:

Cum muzica face parte din viata, daca s-ar intampla sa nu mai existe s-ar schimba si lucrurile, evident.Pana si oamenii care nu pot fizic s-asculte muzica o pot face folosindu-si insa alte simturi(exceptand cel auditiv). Asta inseamna ca sansa la o,,viata muzicala'' o avem toti si chiar daca nu acordam importanta muzicii atat cat ar trebui, unii dintre noi chiar deloc, ea totusi face parte din viata noastra ceea ce e un lucru extraordinar.Tot parcursul vietii fara macar un pic de muzica ar fi categoric o greseala.

| anutza a răspuns:

E foarte adevarat, este un citat de Friedrich Wilhelm Nietzsche cu care eu una sunt de acord

| ElvisTare a răspuns:

Real,adevarat,true,verdadero,pravdivý in orice limba as zice,este adevarat! muzica te alina la greu,cand esti fericit te face si mai fericit, cand viata nu mai are niciun rost ea te face sa speri, cand crezi ca nai curaj ea iti da mai multa putere si cand esti distrus in mii de bucatele ea te "lipeste" la loc si te face ca nou...credema am trecut prin toate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar surzii ca mine, care n-o aud? Viata cui? Sau, viata in general?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ar fi o MARE greşeală.

| claudia01 a răspuns:

Fara muzica viata n-ar avea acelasi farmec...

| ZZG explică:

Ok,si daca sunteti de acord,ati fi renuntat la toate celelalte bucurii ale vietii, pentru ca muzica nu exista? Mai concret, credeti ca viata nu are nici un rost fara muzica?

| ŁīĸēÃĐŕēāϻ a răspuns:

Buna! Pai are si muzica farmecul ei.muzica este un mod de exprimare a sentimentelor fara muzica probabil ca lumea ar incepe sa strige despre ceea ce simte. Muzica reprezinta o cale de a ne detasa de probleme si in fuctie de ce simtim ascultam un anumit gen de muzica. Dar muzica nu inseamna numai ce auzim la televizor sau la trupele care canta live muzica poate inseamna si un sunet armonios cum ar fi cantatul pasarilor. Si nu nu as renunta la celelalte bucuri ale vietii care trebuie traita asa cum este ea. Fara muzica probabil ca ne-am exprima altfel. Sper ca te ajuta

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Muzica ne innobileaza sufletul, ne ajuta, ne calmeaza, fiecaruia dintre noi transmite ceva, poate suntem mai fericiti sau poate dimpotriva ne intristeaza. INSA, a declara ca viata fara muzica nu are sens, imi pare putin exagerat. E tocmai invers! Avem nevoie de viata pentru a compune, interpreta si asculta muzica!

Of, Nietzsche...filosof controversat!

| MagicSmile7 a răspuns:

Viata nu este dependenta de muzica, deci nu sunt de acord cu citatul.Dar cum a mai spus cineva: "fara muzica viata nu ar mai avea acelasi farmec". Intrucat este "un element" care lucreaza la partea spirituala, in lipsa ei am fi ofiliti.

| emmyl a răspuns:

Nu, nu ar fi o greșeală. Fără dragoste viața ar fi o greșeală. Fără muzică viața ar fi lipsită de surse de relaxare, de inspirație, de romantism, alinare în tristețe, surse de energie și multe multe altele...

| bebetho a răspuns:

Hoho, dragul Moşului, nu şti tu cât de mult ţin eu la muzică.O ador, o iubesc, o admir, o meditez, îi învăţ ritmu, versurile daca e cazul.Muzica mi-a fost şi mi-e mentor.Muzica e viaţă, nu-i crede pe ăia care spun că e o artă.
http://www.youtube.com/watch?v=weILNyHEqmI

| Whiff a răspuns:

Perfect de acord.

| FucktheSystem a răspuns:

N-aș putea trăi fără ea.

| Azazel_2358 a răspuns:

Dap.xD

| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

Nu ar fi o greseala.
Fara muzica viata ar fi lipsita de farmec, de frumusete... ar fi, nici nu stiu cum ar fi, deoarece eu cunosc muzica, deci nu pot si nici nu vreau sa-mi imaginez lisa ei.
Deprimant. Brr!straight face

NOname
| NOname a răspuns:

"Greşeală" poate nu, dar ar fi mult mai seacă, monotonă, plictisitoare...
În rest, de acord cu mihaela31.

| addicting a răspuns:

Fara muzica viata ar fi probabil,extrem de monotona,nu ar exista artisti de unde sa ne inspiram,nu ar exista fani adevarati,nu ar fi existat MJ,formatii rock gen Aerosmith, Bon Jovi(care o sa vina si la noi, pe 11 iulie!), nu am putea merge la concertesad sau nu ar exista fani de toate felurile!
Fara muzica viata chiar ar fi o greseala...

| Edd_4925 a răspuns:

Si eu sunt de parere ca fara muzica nu as putea trai. Dar probabil ar fi doar unul din acele lucruri esentiale care lipsesc pentru a te face sa te simti bine. Nu stiu cum ar putea sa te afecteze, din moment ce tu nu ai sti ca muzica ar putea exista. Asa cum probabil lipsesc multe alte lucruri din viata noastra, fara sa stim exact ce.

| UndiscoveredSoul a răspuns:

Adevarat. Ar fi o greseala uriasa. Eu una... pana acum 2-3 ani nu obisnuiam sa ascult muzica chiar asa de mult... dar m-au atras niste melodii, niste cantareti, si acum nu cred ca as mai putea trai fara muzica. Viata ar fi asa de plictisitoare si simpla fara ea. Muzica este ca o pata de culoare intr-un tablou alb-negru. Ca ultima piesa din puzzle. Sincer cred ca ar fi foarte deprimanta viata fara muzica.

| DianaScorpio a răspuns:

Sunt de acord cu afirmatia. Consider ca muzica este o piesa importanta in aceasta viata.

| AnnaDee a răspuns:

Pentru mine, muzica e un drog. Am ajuns sa o consum mai mult decat hrana. Sunt dependenta, ma simt in elementul meu, ma exprim, ma bucur, ma intristez.
Daca nu asculti muzica, nu esti uman, frate.

| SMTHING a răspuns:

Total love struck adevarat

| Vasu27 a răspuns:

Trebuie sa va spun ca nimeni nu stie cum e viata fara muzica(poate surzii cei din nastere dar si ei nu stiu ce e muzica,,nu au auzit niciodata,deci nu au simtit-o,,, dar noi stim deja ce este muzic ce sentimente exprima, emotii)...inseamna ca nu putem sa gandim la nivelul asta cum ar fi fara ea...pot sa zic si eu ca ar fi mai ceva ca o greseala.