Parerea mea e o generalitate la ceea ce spune Camil Petrescu si anume ca omul nu stie ce a avut decat dupa ce pierde
Atunci pe barbat macar il inteleg, e greu sa rezisti instinctului in schimb la femeie este vorba de multa premeditare.
Femeia in general cauta sa fie fericita indiferent ce presupune acest lucru, ele vor totul chiar daca calca in picioare pe oricine si nu prea au principii.
De curiozitate, ai avut vreo iubita?
E foarte adevarata, oricat de paradoxala ar parea, pentru ca nu toti iubim la fel si din aceleasi motive!, etc. Iar el a fost casatorit de 2 ori si cred ca 2-a a fost din motiv de inselat! Tipul a fost un geniu, in felul lui, citeste si alte maxime de ale lui si ai sa vezi!
Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=-lzCi2t_Saw
Păi şi de ce îl mai înşală?
Ca s-a plictisit de el si e o curva, de aia.
Aşa da
Asta e din nevoia oamenilor,nu doar a femeilor,de a avea totul.
Iubesc o persoana, dar totusi sunt unele lucruri care ii lipsesc, pe carele poti gasi cu usurinta la altcineva, dar puse in fata unei alegeri, il vor alege mereu pe cel inselat si nu pe cel cu care a inselat.
Mă gândeam prima dată că este scris de o femeie, căutând o scuză
Pai, daca nu iubeste ii este usor sa plece, opreste relatia si se duce cu urmatorul, dar daca iubeste si greseste stie sa se intoarca inapoi. Acum ramane intrebarea... cine o mai primeste?
Intr-o relatie trebuie sa existe comunicare,intelegere,incredere si iubire.
Daca lipseste ceva,este doar o chestiune de timp pana cand relatia se strica si inceteaza.
Daca femeia inseala indiferent daca este sau nu intr-o relatie, atunci de ce isi mai pierde timpul cu relatii?
Acest lucru este valabil si la barbati, si ca de obicei, mereu exista exceptii.
Din cate stiu, doar baietii au voie sa incerce cat mai multe partenere daca nu sunt intr-o relatie.
Femeile nu au voie niciodata
Eu stiu ca femeia inseala doar atunci cand nu isi parasesc partenerul la timp.
Cred că este unul dintre cele mai aberante citate şi mă miră că vine tocmai din partea lui Camil Petrescu,căruia îi admiram scrierile.
O femeie nu înşală niciodată din iubire, asta să fie clar! Atât în ceea ce priveşte femeile, cât şi bărbaţii, înşelatul este consideart un act de egoism, practicat din curiozitate sau pur şi simplu din dorinţa de a avea ceva nou. Iubirea nu presupune egoism şi implicit nici practicarea acestui "sport".
Sentimentul pentru un barbat cred ca este mult mai complex.Mai curand este un sentiment de injosire, de umilire, de care o femeie care spune ca iubeste ar trebui sa-si dea seama.Traducand,la modul primitiv, e cam ce simte masculul dominant cand femela se lasa penetrata de un venetic.
Era afemeiat nenea! Si napoleon avea astfel de citate! oricum e doar o perceptie!
Pe barbatul care il iubeste nu il poate parasi pentru a-si incepe o noua relatie, deci il insala. Erau alte vreumuri atunci, probabil nu atat de multe tarfulite ca acum.
îi place să aibă rezervă.
Pai.
cand inseli pe cineva o faci cu scopul ca persoana iubita sa fie geloasa, aceasta incercand sa fie mult mai bun/a cu persoana iubita.
Pana mea viata e prea complicata, parerea noastra este cea mai importanta.
Daca o persoana spune un anumit lucru nu trebuie sa fim de acord.
Numai bine!