Întrebare recomandată | PainMax1985 a întrebat:

Femeile se lasa de obicei conduse de emotii sau de logica? Argumentati si dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Femeia actioneaza emotional.
Barbatul logic.

De asta daca vrei ca o femeie sa faca ceva, trebuie sa o faci sa simta emotia respectiva pentru a putea pricepe in intregime nu doar s-ai spui ce sa faca.

22 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Putem sa argumentam si daca nu ne promiti funda. Cand o sa va lasati de acest prost obicei de a flutura funda in sus si in jos? Un subiect trebuie sa fie discutat relaxat, nu in conditii de tensiune "oi primi sau n-oi primi funda?".
Si ca sa ma refer la intrebare, ce sa argumentam? Ca insasi intrebarea e fara logica. Femeile sunt ca si noi barbatii, conduse si de emotii, si de logica in egala masura. Trebuie sa le respectam pentru ca au exact aceleasi calitati (si defecte) ca si noi.

| Musique a răspuns:

Depinde de situație.
În general, acționează logic.
Chiar și atunci când se lasă conduse de emoții, ajung în final la logică.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Depinde despre ce femei şi bărbaţi vorbim aici.Nu putem să generaliză, pentru că oamenii sunt diferiţi prin felul lor de a fi.Eu spun că o femeie capabilă se lasă condusă de raţiune. Oricât de puternice ar fi sentimentele, raţiunea învinge.Pentru că apare instinctul de apărare al femeii. Uite cel mai bun exemplu.O femeie are o relaţie cu un bărbat care o bate, o minte şi o înşeală. Sentimentele îi spun că în pofida defectelor, ea îl iubeşte.Dar raţiunea nu îi permite să se înjosească rămânând lângă el.Deci,raţiunea învinge. Oricât de puternice ar fi sentimentele.Pentru o femeie independentă, învinge raţiunea.

| Matt24 a răspuns:

Ele sunt mai dezvoltate emotional si de multe ori se lasa conduse de emotii, insa sunt si femei care stiu sa foloseasca logica si pot sa manipuleze oamenii astfel incat sa obtina ce vor, cand vor.

| Liviu a răspuns:

Suntem diferiti,nu cred ca as putea sa zic ca femeile actioneaza dupa ',x,y, z ' emotii, cred ca fiecare actioneaza diferit, nu vreau sa fiu misogin si sa bat cu pumnu in piept sa zic " barbatu face drege " Pot fi cazuri si cazuri, ai 5 degete la o mana nu seamana intre ele happy

| Aiwendil a răspuns:

Desigur.
Sunt unele momente unde ca femeie esti ghidata de emotii si in alte momente de logica.La fel e si cu barbatii.

| RAY a răspuns:

Femeile se lasa conduce de banii, barbati de sex

| suffarstar a răspuns:

In general femeile actioneaza pe baza sentimentelor. Barbatii sunt mai logici, asa se presupune. Dar, exceptia confirma regula.

| Mădă0611 a răspuns (pentru suffarstar):

Ntz ntz ntz. Dorinta e un sentiment; putine femei accepta ceva interzis minorilor cu un strain, oricat de sexy ar fi, barbatii oare ce ar face? laughing
Eu cred ca femeile, alea cu cap, isi protejeaza sentimentele cu logica, doar se spune ca ele sunt cu sentimentele, dar daca ai ceva si nu vrei sa fie ranit, nu-l aperi?

| suffarstar a răspuns (pentru Mădă0611):

Ba da, ai dreptate, de exemplu multe fete sunt foarte grijuli sa-si apere virginitatea. Alea cu cap, ca sunt si care o fac pe 2 lei. Bine asta nu inseamna ca barbatii sunt inteligentii lui Peste.Am vazut si baieti care au o minte de te rup in patru, li se parea amuzant sa-ti bati joc de o fata. Dar in fine, nu e o regula generala, dar in marea majoritate asa e. Dar, sincer, noua baietilor ne plac mai mult fetele emotive. laughing Alea care gandesc foarte mult sunt stresante. laughing

| contαbαndonαt a răspuns (pentru suffarstar):

"Alea care gandesc foarte mult sunt stresante."
Eu stiu ca in general barbatilor, la majoritatea nu toti ca ar fi o prostie sa generalizez, le plac femeile mai naïve iar de multe ori persoanele naïve sint si cele proaste de rup pamantul cu ele(naiv si prost nu e tot una dar cam sint mana-n mana).Ma bucur ca ai avut curajul sa recunosti: )).E un adev. universal ca: incultii prefera incultele in detimetrul celor intelectuale, pai nu? Doar cui i-ar placea sa stea cu o pers. mai avuta ca el (pe plan psihic)? Mie poate, dar cati mai au gusturile mele? In general, oamenii sufera prea mult de ei (ca sa nu aduc vorba de grandomanie), si de aceea, logic, ca nu ii atrag si nu le plac pers. mai avute ca ei adica...de ce sa le distruga visul lor frumos ce il au despre propriile pers? Pentru ca atunci cand dai de un om mai avut ca tine (am spus deja din ce punct de vedere) incepi sa-ti afli usor, usor limitele si sa-ti cunosti neajunsurile stii? Este destul de evident.

P.s.:N-are absolut nici cea mai mica legatura aprofundarea gandurilor cu caracterul unei pers. de a fi stresanta.Asta e ceea ce numai un ignorant ar spune-o, gen: "gandesti mult, esti stresant - gandesti putin (asa ca mine), esti cool".
De ex. uita-te la incultul care a rasp. inaintea ta cu 2 randuri mai sus, cel suspendat, ce concluzie poti trage de pe urma rasp. sau minunat de atragator? Ca e un frustrate singur si trist care altceva mai bun nu are de facut decat sa faca pe troll'ul? Poate...va place sa va asemanati cu astfel de pers? Decizi si singur.

| suffarstar a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Nu m-am referit la cele ce put de prostie gen Tonciu. Sunt femei foarte bagacioase si stresante care au impresia ca stiu tot ce misca pe planeta. Nu m-am referit ca barbatilor le plac incultele,ci mai degraba cele emotive. Bineinteles ca e frumos ca o fata sa fie desteapta si asa mai departe dar nu stiu,personal nu m-ar atrage o academicianca. Si asta nu insemna ca sunt un dobitoc. In general, in lumea vie masculul e alfa(sunt si cazuri ce fac exceptie cum ar fi vaduva neagra) el conduce(nu prin pumn sau forta fizica).
De invidividul de mai sus nu am ce sa spun, daca asa se exprima, treaba lui, fiecare spune la ce se gandeste. Daca atat poate...

| ElenaSA a răspuns:

Femeile pun accent pe emotii in marea majoritate a sitiatiilor.Asta nu inseamna ca uneori nu sunt ghidate si de logica.

| Kalla a răspuns:

De emotie pentru ca au mai multa inima.

| DimLight a răspuns:

Toti ne lasam condusi de emotii cel putin uneori si ne adaptam logica dupa asta probabil femeile isi permit sa foloseasca mai putin logica decat barbatii si de asta ar reiesi ca sunt mai dependente de ele.

| MCG a răspuns:

Nu exista om pe Pamantul asta sa nu se lase macar o data coplesit de emotii si manat de el, dar femeile sunt mai firave, mai gingase, asa ca ele se lasa mai usor...

| Charice a răspuns:

De emotii happy

| Essencest11 a răspuns:

Inainte de a actiona analizez bine situatia, daca imi spui ca cerul e verde si iarba e albastra normal ca intervine ogica si nu te cred. Dar hai sa o luam pe ceva mai sensibil:
Iubesc un baiat si el ma iubeste mult, dar acesta vrea sa plece un an in strainatate lasandu-ma singura.
Ca de obicei analizez bine situatia dar intervin sentimentele! Ce fac?
Il astept un an? sau ne despartim si totul s-a terminat?
Depinde de fiecare femeie/fata in parte. Logic ar fi sa te desparti de el, stiind ca acolo poate sa faca ce vrea e nesupravegheat. Si daca e sa te ghidezi dupa emotii mai bine stai un an si il astepti fiind naiva si acceptand eventuala ***** care il va seduce acolo laughing
Daca e sa o luam statistic, stiind ca majoritatea femeilor sunt foarte emotive, as spune ca 80% din femei/fete se lasa conduse de emotii.
Exceptiile fac restul de 20% care gandesc logic si rational.
Dar ce sa mai zic, suntem un mister. happy

| andreealitllesmileAndreea a răspuns:

Pai de obicei femeiele, de orice varsta, sunt conduse de emotie dar cand apoi vad ca sunt batjocorite de barbati si ele tot nu se pot gandi la altceva pentru ca deja ele si-au format o parere despre ei si nu si-o pot schimba pur si implu le trebuie timp. Stiu asta pentru ca si eu am trecut prin asta. Sper sa te ajutewinking

| brighteyes a răspuns:

Depinde de femeie,dar in general dupa emotii,femeile pun in fata sentimentele lor.
Nu sunt fana Lana Del Rey dar chiar avea un vers intr-o melodie de genu"This is what make us girls, we all look for heaven and put our love first."
Femeile sunt niste creatii mai sensibile, si pentru ele este foarte important ca sa fie fericite pe plan sentimental.
Insa desi ele se gandesc foarte mult in privinta la ceea ce trebuie sa faca, intr-un final se lasa conduse de sentimente.
De obicei sunt niste fiinte mai naive cand vine vorba de propiile sentimente, si sunt in stare sa faca orice ca sa aiba alaturi persoana pe care ele o iubesc.

| Bella131 a răspuns:

Pai eu cred ca uneori ne lasam conduse si de logica si de sentimente. depinde care este situatia.