Foarte frumoasa ilustratia.Cu cat o persoana are mai multa valoare, cu atat este mai greu sa ajungi la ea.Dar, eu zic ca merita efortul de a te catara prin pom dupa ea.
Ce sa astepte, barbatul potrivit zici!? Ma lasi cu poezii din astea, ia fii atent/a, daca rastorn un cos de penisuri sub pom stii cum cade enoriaşele, ca mustele, zici ca sunt electrocutate. Apoi pe alese.
Da, este adevărat.
O femeie care deţine foarte multe calităţi, este percepută de majoritatea bărbaţilor ca fiind ceva de neatins. Îşi permit doar s-o admire din umbră, să viseze la ea, dar nu să şi lupte ca s-o cucerească, considerând din start că nu au nici o şansă sau de frică să nu o piardă după.
Şi cred că lucrurile stau cam la fel şi în cazul bărbaţilor.
Numai o femeie puternică, sigură pe ea, va îndrăzni să fie cu un bărbat, care este râvnit de majoritatea.
O femeie obişnuită nu va suporta presiunea.
Unii preferă să nu doarmă noaptea, dar să "călărească" un Ferrari, alţii - să conducă o Dacie, dar să doarmă liniştiţi...
Deci da, numărul curajoşilor/curajoaselor este destul de scăzut.
Ma lesi? Asta-i genul de stare, in care, complexata sau dezamagita, incerci sa-ti impui ipostaza ca exista situatia, in care, tu de fapt esti un diamant (in cazul tau, un mar), si nimeni nu a dat de tine. Cu astfel de conceptii pitipontesti, prefer sa ma intind dupa un strugure.
Și de asta nu s-a obosit nimeni să mă culeagă, acum totul are sens, thx dude.
Vai bietele femei, ele asteapta ca sa fie luate de un print frumos, inteligent, care sa le iubeasca neconditionat, sa o aibe mare si sa aiba 3 limbi. Daca eu un urat notoriu, prost, nesimtit ma sui pe scara doar doar sa prind unul dintre acele mere foarte bune? Eu zic ca o sa se transforme in cactusi si o sa ma intepe.O sa pic si o sa cad intr-o grebla.Are logica nu? Sperante mari=crater mai mare.
Merele din varful pomului sunt niste fiinte care se dau elevate cand sunt la fel de femeiesti ca si merele picate, si acele mere elevate si bine coapte sunt la fel de parsive, ipocrite si cu gene de vaduva neagra.Barbatul ala potrivit a venit dar sigur acele mere nu s-au lasat culese, ca ele sunt niste fiinte sfinte si suave, care merita doar ce este mai bun.
Sa ma risc eu sa dau de o inca o fandosita defecta care sufera de nebagare de seama si care o iasa cu mine doar sa-si creasca increderea si ca ii place atentia? Nebun sunt, dar pana la camasa de forta mai este.
Este adevarat ca:
-Toate mere sunt batute in cap de soare si de asta sunt atat de ametite si nu stiu ce vor.
-Au viermi, chiar si alea frumoase si bune.
-Alea de pe jos au standarde mai scazute decat cele de sus care sufera din plin de insolatie.
-Merele alea frumoase din varf, au ajuns acolo ca au crescut ca vacile si nu poti da o sclifosita jos de pe piedestalul facut de ea.
-"sunt extraordinare" nu, eu cred ca sunt extra-ordinare sau extraordinar de ipocrite si high and mighty.In loc ca sa se mai lase de la ele, prefera sa faca barbatul sa se suie la o inaltime de unde-si poate rupe gatul.
-Merele din varful pomului au ghicit-o din prima, chiar este ceva in neregula cu ele.
Mie-mi place sucul de mere mai mult si cred ca am o gena de taietor de lemne canadian, ca tare-mi mai place sa tai copaci cu mere.
Nu trebuie sa fie neaparat curajos ca sa urce in varful pomului...are nevoie doar de putin ajutor : o scara!
Exact cum a spus si Ema, cu cat o persoana are mai multa valoare, cu atat este mai greu sa ajungi la ea...si da, merita sa incerci cat poti de mult.
Mie mi se pare foarte adevarat, niciodata nu mi-au placut "merele de jos" daca pot spune asa, sau "alea aproape de pamant" adica usor de luat de oricine
Si alea de multe ori sunt si stricate Si daca unu din merele alea de Sus, e fitos, si are in cap ca e cel mai tare, cu mana mea il arunc pe pamant
Dar ce ai spus tu acolo este foarte adevarat
Nu. Bărbaţii ambiţioşi se caţără după merele bune, cu riscul de a-şi rupe gâtul. De obiceri rămân neculese cele care nu-i interesează. Pe astea le iau ceilalţi, care nu pot mai mult şi se mulţumesc cu resturile.
Unele încă n-au înţeles că Făt-Frumos nu există. În cazul tău, Făt-Frumos din Copac.
Merele care sunt căzute jos înseamnă că sunt coapte, deci dulci => sunt cele mai bune. Celor de sus încă nu le-a venit vremea. Or să cadă şi ele, dar să sperăm că nu la cineva în cap.
Afirmaţia este şi adevărată, şi falsă. Depinde de caz.
Baftă! Şi nu mai mânca atâtea mere. Dăunează!
Pt lamurirea unora dintre voi, citatul este din Freud, si nu este o creatie proprie
Eu cred ca este adevarat pentru ca intr-adevar, barbatii prefera initial ''merele usor de luat'', pentru ca mai apoi sa isi doreasca o femeie deosebita pe care de cele mai multe ori nu o merita.Cat despre''merele din varful pomul'' exista mai multe cazuri, unele intr-adevar se indoiesc de propria persoana, insa cele cu adevarat extraordinare chiar nu ar trebui sa prefere barbatii care aleg ''merele usor de luat'', pentru ca prin acest comportament dau dovada de ceea ce sunt cu adevarat.Cel putin, asta este parerea mea.
Da foarte adevarat doar ca uni baieti odata ajunsi in varful pomului obtin marul iar apoi ori il scapa sau renunta la el asa ca nu se prea gaseste un voinic curajos sa urce in varful marului sa fie curajos si crijuliu responsabil etc
Mie imi place sa sap dupa alune, asta ma face necrofil? :-o
Filozofic vorbind...pfff, bine ca le-ai suit tu in copac si le-ai asociat cu plantele ca sa nu fiu eu misogin.Pentru mine un mar frumos se ia din sutien.
Iti doresc o coacere sau rumerire usoara...bbye
Am uitat sa raspund...nu-i adevarat!
Şi acum sar toţi bărbaţii "în gâtul" citatului .Citatul este spus într-o manieră frumoasă,doar că în ziua de azi lucrurile nu stau chiar aşa. Dacă merele (în cazul nostru,femeile ) aşteaptă în vârful pomului să vină cineva potrivit să le culeagă, există o mare posibilitate să aştepte mult şi bine până vine iarna şi dispar. În citatul ăsta simt câteva urme de îngâmfare şi suprapreciere în cazul femeilor. Dacă "merele astea" s-ar da pe o creangă mai jos şi ar ajuta culegătorul să nu-şi rupă aşa repede capul urcându-se acolo, lucrurile ar fi mai bune.
Da foarte adevarat si foarte tare teoria. Dar din pacate pentru merele din varf sunt putini care vor sa le ia, ba unii chiar le iau doar ca sa se mandreasca sau unii barbati nu iubesc acel mar cu adevarat.
RAY întreabă: