Nici imagini, nici sunete. Ca nu vorbim de telefonie 3g, ci de telepatie. E mai mult vorba de gand, traire, simtire. Se intampla de exemplu intre membrii ai aceleiasi familii atunci cand unul dintre ei pateste ceva rau. Involuntar le transmite celorlalti ce a patit, iar acestia au o traire negativa, o stare ciudata, aparent inexplicabila, prin care isi dau seama ca s-a intamplat ceva rau cu respectiva persoana. Dar nu cred ca vei auzi in urechi mesaje telepatice vreodata.
Tzau
Fenomenul prin telepatie se manifesta mai mult prin sunete, de exemplu daca eu iti transmit sa te duci undeva pe o strada sa ne intalnim tu vei auzi mesaj dar insa daca eu iti trimit o imagine tu vei vedea aceea imagine.Trebuie foarte mult exercitiu pentru asa ceva dar in special pentru imagini. Sper ca ti-am fost de folos, Sarbatori Fericite
Buna!
Mah sa stii ca la asta nu m-am gandit niciodata. Dar cum telapatia este un schimb de ganduri, ia-o ca si cand ai auzi gandurile.Deci in mod normal, prin sunete.
Sper ca te-am ajutat. O zi frumoasa!
Am trăit ai pot spune 100%, că auzi vocea celui care îți transmite extrem de clar în capul tau. Imaginea sau secvențe care se întâmplă văzute de cineva, sau imaginea legata de ceva ce urmează să se întâmple, sunt apovesti diferite.
Am trăit și asta o perioadă, acum ceva timp.
anonim_4396 întreabă: