| BeyondTheDarkSun a întrebat:

"Ferice de cei ce nu sunt prea fericiti".Cat la suta din populatia globala mai intelege aceste simple cuvinte, dar profunde in acelasi timp? Voi cum intelegeti acest citat?

12 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Fericirile le gasesti in ''Predica de pe Munte'' de la Matei 5.

| Kaℓi a răspuns:

Macar stim cu siguranta ca daca Shakespeare e cel care a zis-o, nu face referire la cei ce poarta titlul de "Prea Fericit"... asta ar fi complicat mult discutiawinking
Eu zic ca multa lume se afla la un nivel acceptabil de fericire, dar nu-si da seama. Fericire absoluta oricum nu exista... si daca ai avea rabdare sa citesti, de exemplu, citate despre fericire, sau statusuri ca-s mai la moda laughing ai vedea ca doar nebunii, sau cei slabi de minte sunt fericiti total.

| WhatheWow a răspuns:

Manipulare ieftină, Ciorane! Dacă nu ești fericit în această viață când o să mai fii?

| BeyondTheDarkSun explică (pentru WhatheWow):

Nu stiu ce ar putea manipula William Shakespeare cu acest citat.Tu ce crezi ca a vrut sa spuna?

| WhatheWow a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Cred că citise Biblia și, într-un moment de rătăcire, i-a scăpat pe gură. laughing

| BeyondTheDarkSun explică (pentru WhatheWow):

Asa o fi, stimate domn laughing

| WhatheWow a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Acum dragul meu, chiar și geniile au momentele lor de rătăcire sau în care nu sunt altceva decât niște învăţăcei la fel ca toată lumea și nu tot ceea ce au făcut s-au au spus trebuie așezat pe piedestal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai fericit cel care nu are bani, decat cel care are, insa trebuie sa-i dea inapoi. Cam asta am inteles eu din acel citat, sau ce-o fi el.

| Gogu06 a răspuns:

Vorbe-n vant. Manipularea dupa timpu lu burebista. Ca lumea sa ii compatimeasca pe cei bogati si avuti, pe cei fericiti. Ala e fericit, n-are probleme, dar cine o sa ajunga in RAI, eu care sunt sarac si bolnav sau el? MUHAHAHAHAHA(ras diabolic)

| Terente20 a răspuns:

Pai cei nefericiti gusta viata mai din plin. parca mai gustoasa e o portocala la 2-3 luni decat 20 de portocale pe zi, nu? deci ferice de cei ce traiesc.

Răspuns utilizator avertizat
| Cupcake69 a răspuns:

Mai fericiti sunt cei ce au doar un moment de fericire, decat cei care-s mereu fericiti, a caror viata le e fericita.Asa,cei ce sunt fericiti mai rar apreciaza mult mai mult, fata de ceilalti carora nu le pasa.