| AvalohAlyn a întrebat:

Fericirea e un ideal de neatins?

9 răspunsuri:
| Robert160 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin ea

| GoldenZenith a răspuns:

Fericirea are definiții diferite pentru fiecare. Pt unul înseamnă bani, pentru altul familie și tot așa. Poate fi de neatins când e un ideal mult prea înalt fata de ceea ce poți tu face.
Cert este că fericirea nu vine niciodată gratuit. Poate de aceea multi spun că nu au parte de ea, nu fac nici un efort pentru a o obține.

| sir sanjei a răspuns:

Fericirea nu este un ideal. Fericirea este o stare, care poata fi atinsa din lucruri, intamplari, persoane.
Conteaza foarte mult anvergura si suma lucrurilor, intamplarilor si persoanelor care te fac fericit.
Eu sunt foarte fericit cand sunt la ghidonul motocicletei pe un drum nou pe care nu am mai fost si acel drum indeplineste toate criteriile pentru a ma simti relaxat.
Pentru alti fericirea este la fundul unei sticle de bere.

Bula
| Bula a răspuns:

Fericirea este o stare de satisfactie, in care senzatia de bine atenueaza suma senzatiilor negative.
Cu cat acest raport este mai mare, cu atat fericirea este mai intens perceputa.
Daca suma senzatiilor negative este mai mare decat ai celor pozitive, atunci avem tendinta sa afirmam ca nu putem fi fericiti, mai ales daca aceasta stare este de lunga durata si nu vedem cale pentru a intoarcerea situatiei.

| RAY a răspuns:

Este relativa si cum omul mereu vrea ceea ce nu are poate deveni o suferinta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In starea de fericire poate ajunge orice om. Fericirea e o stare dependenta de alegerile omului la nivel de gandire sau ratiune. Pot alege sa nu-l cunosc ( sa-l ignor ) pe Dumnezeu si sa nu cred in El si sa fiu nefericit SAU pot alege sa-l cunosc ( sa-l bag in seama ) pe Dumnezeu si sa cred in El si sa fiu fericit. Dumnezeu e fericit.

| T0T a răspuns:

Fericirea e normal să o atingi zilnic. Oricâte supărări mi-a oferit viața mie mi-a fost imposibil să nu găsesc momente în care să pot să mă bucur de ele, să fiu fericit.

| SG1995 a răspuns:

Cand fericirea e scopul, da, dar fericirea in viata e un efect al carei cauze sunt experiențele noastre de zi cu zi.

| JustBlackNoGrey a răspuns:

Nu, pentru ca fericirea poate avea mai multe 'nuante' sau 'nivele'