Pentru mine fericirea exista! Eu am cunoscut fericirea si chiar daca nu tot timpul sunt cu zambetul pe buze in adancul inimii am o fericire ce nimeni nu mi-o poate lua!
Exista.
O inatalnesti atunci cand evenimentele din viata ta se desfasoara intr-un mod cat mai asemanator cu ceea ce iti doresti.
Fericirea, este o stare psihica perceputa diferentiat de fiecare individ in parte, pe scara evolutiei. Motivatia starii de fapt diferentiaza in egala masura fericirea.Numai bine.
Cu toti cautam si speram a gasi ceea ce de fapt nu exista; FERICIREA! tot timpul mai trebuie adaugata o picatura pentru ca paharul sa fie plin.
Imagineaza-ti o Zebra care sta de cateva zile linga o alta Zebra 'Femela' ce este intinsa pe jos, moarta, Iar doua Haiine asteapta ca Zebra 'mascul' sa plece pentru ca ele sa-si poate hranii puii. Tragedia zebrei este pranzul haiinelor, bucuria puilor lor si de ce nu, O Viata fericita Familiei de Haiine.
Un om constient care are Apa, Mancare, Acoperis, Sex, Siguranta, Afectiune, Prieteni si prosperitate, Are si Fericire, Si nu este una imaginara
Cred ca vorbesti despre o familie de hiene.
Presupunand ca ceea ce spui e adevarat, crezi ca exista un astfel de om?
Categoric
anonim_4396 întreabă: