Hmm... nu știu dacă există un tip de persoană stas, să zic că exact așa vreau să fie, nu.
Important e să-l ducă capul, apoi mai vedem.
Vrei sa pari,un baiat dur,de cartier, sa uimesti, dar nu reusestiAm 26 de ani, si sunt satul de "smecheri",.Ai sa ai si o c^^^va pe masura)
Eu vreau doar sa ma iubeasca, sa stie sa ma asculte si sa ma respecte. Nu-mi prea pasa de fizic.
Ar fi foarte multe lucruri pe care le-am putea adauga la calitatile unui baiat.si ca sa fie si ideal ar trebui sa nu aibe defecte imposibil.recunosc ca mi-ar placea sa fie o persoana cu bun simt, sufletist, amuzant, sa arate si bine, de ce nu, si sa ma iubeasca.cred ca daca reusim sa trecem peste anumite defecte si nu ne-am mai rezuma la a cauta perfectiunea, exista mai multe sanse sa gasim o persoana care sa ne placa in intregime
Sa se stie purta sa nu fie golan, caracterul conteaza cel mai mult, sa tina cu adevarat la mine.
Inalt, destept, cu ochii verzi si sa nu aiba parul blond. cel mai important: sa nu fie ca toti derbedeii de prin boscheti si sa vb civilizat... da dc intrebi?
Sunt curios ce mai cauta fetele din ziua de azi, familie, sau boschetareala)
Aha
Inalt,inteligent,saten sau brunet, cu ochii albastri sau verzi, si cel mai important:trebuie sa ma iubeasca asa cum sunt fara sa trebuiasca sa ma schimb fiindca nu'i place lui ceva la mine
Partenerul meu ideal este iubitor, inteligent, intelept, frumos, bogat si generos.
Smileeveryday98 întreabă:
LisaJulie întreabă: