| juniper a întrebat:

Fiecare dintre noi avem o aura. Sunt atatea mistere legate de aure si de energiile din noi.Noi nu suntem numai "oameni", mai suntem ceva, de cand am citit un raspuns despre energiile canalizate. Oare ce sunt acelea? si aurele?

Răspuns Câştigător
| Elly4all a răspuns:

Buna, in noi dupa cum sti exista un suflet care dupa 40 de zile de la moarte se duce la judecata de apoi. dar in oi mai exista si o parte buna dar si o parte rea. energiile pozitive si negative, .eu din cate stiu numai sfintii au aure noi avem 2 ingeri pazitori, unul care te indruma spre bine si unul care te indruma spre rau dar nu vom sti niciodata daca si noi oameni buni avem aure.asta o poti simti in tine bunatatea si recunostinta fata de tine si de Dumnezeu ca ai fost bun cu cineva carea avea nevoie de ajjutor.
Mai multe eu nu am cum sa-ti zic dar se zice ca dupa ce va veni sfarsitul lumii nu se stie exact in ce an. dupa ce va ploua cu flacari iar totul va fi distrus o ploaie o sa stinga flacarile si o sa apara o lume noua! pe care Dumnezeu ii va alege supravietuitorii.va lasa pe Pamant numai pe acei oameni care au fost buni si drepti care si-su recunocut faptele in fata Lui.Citeste o Biblie, o carte care iti va da raspuns in totalitate la intrebarea ta, eu mai mult nu am cum sa-ti zic...
Bye Elly

6 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Daca incepi sa crezi in toate aberatiile pe care le citesti sau auzi. n-o sa-ti fie bine. Orice afirmatie trebuie dovedita ca sa o poti defini. daca nu se poate dovedi stiintific este fals.

cami
| cami a răspuns:

Da, pozitiva sau negativa.
Aura asta depinde de anumite lucruri. spre exemplu daca doua persoana, cu aurele diferite, ele reactioneaza, in mod total diferit...nu stiu, lucruri ce tin de. o alta lume! woow.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Auuraaa unde fai fata..hai ca ne mananca gigel toate semintele fata tuh!

| lbtc a răspuns:

Personal cred ca aura este simbolizata de imbracamintea preotului stralucitoare, cred ca in fata lui Dzeu nu putem sta dezbracati de aceea ne "imbracam " in aura...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine ai citit de energiile canalizate.
Sa-ti explic cum sta treaba, o explicatie ceva mai lucida si mai logica decat ca a lui elly4.
Omul nu este altceva decat energie intr-un corp. Statisticile spun ca omul isi foloseste creierul la 8-10 % din capacitate. Iti imaginezi ce s-ar intampla daca l-am folosi macar 20 %. Creierul uman e cel mai complex computer, care transmite nu doar impulsuri nervoase, ci si energie. Eu mi-am simtit aura, s-a "jucat" cineva cu mine si mi-a aratat ca am aura. Tot ce a facut a fost sa se foloseasca de energiile din organism. Filmul The secret vorbeste de aplicarea acestor energii, insa nu foarte in amanunt. Pentru mai multe detalii te sfatuiesc sa citesti, spre exemplu, "Autocontrolul prin metoda Silva". Mie mi s-a intamplat sa am de-a face cu o tipa care folosea aceasta metoda si dadea roade. De fapt, omul este dumnezeu, daca vrea, ca de putut poate, mai ales ca ideea de dumnezeu se refera la o energie universala, ale carei parti suntem cu totii.

| spiridus a răspuns:

Noi suntem corp material si spirit, iar intre ele exista un dublu eteric. Acesta are rol de a transmite informatii care se vad si in aura. Daca te intereseaza un raspuns mai detaliat si modul in care ochiul uman poate vedea aura, poti citi ceea ce scrie la http://www.magie.paganism.ro/aura.html