Cind orice zi incepe cu acelasi rasarit si se termina cu acelasi apus nu-i nimic deosebit.
Happy birthday!
http://imageshack.us/photo/my-images/94/hpbday.jpg/
Eu vreau o vodka, are ceva?
Sa inteleg ca ciocolata e funda, ca daca unii sunt alergici la ciocolata, nu ai ce sa le dai altceva.
si daca scriu ceva frumos si original, nu va mai fi atat de original pentru ca va trebui sa cer drepturi de autor ălora care imi fura ideile.
dar pot spune ceva despre poza ta...luminita de la capatul padurii (a fi) sau cea de la capatul tunelului (a nu fi)?
Rasarit pe Venus
In acea dimineata se trezise mai devreme decat de obicei. Era atat de nerabdator sa se bucure iar de mangaierea razelor soarelui pe obrajii lui aspriti de vantul neprietenos, asteptase atat de mult sa-si clateasca ochii la aparitia felinarului maret incat acum secundele treceau de parca ar fi minute sau chiar ore. Pasind timid si plin de emotii se indrepta incet spre marginea vaii; ce despartea parca in jumatate muntii ce-nconjurau privelistea cat puteai vedea cu ochii; unde il astepta piatra cea mare cu care a impartit o lacrima la ultimul apus...
Cu ochii atintiti spre vest, cu inima batandu-i tot mai tare...un singur gand il tulbura, era al nimanui si se credea copilul soarelui.
Frate...nu vad de ce ar interesa pe cineva existenta ta. Aici este categoria "Stiinta si Filosofie", nu matrimoniale sau anunturi de onomastici. Ce-i drept, intra multi cretinei la aceasta categorie, care ma astept sa iti si raspunda pentru un rahat de funda, dar totusi, intelegeti dracului odata ca site-ul asta nu e messenger sau facebook.
Pe masa mea am trei portrete,
Ce le privesc ades, cand scriu.
Imagini, care-mi spun discrete
Ce-am fost, ce sunt si ce-o sa fiu.
Intaiul, rupt si plin de pete,
Lipit de mult pe mucava,
M-arata un copil cu plete
Asa precum am fost candva.
Al doilea – ce mai podoaba!
Batjocorit si el de fum,
M-arata trist, cu fata slaba,
Batran, asa cum sunt acum.
Iar cel din urma e un craniu
Rapit odihnei din sicriu.
O harca, ce-mi arata straniu
Portretul meu : cum o sa fiu.
La multi ani!
La multi anisa-ti dea Dumnezeu sanatate si minte luminata Nu am facut-o pentru bomboane La multi ani!
Mai bine îţi dedic o poezie compusă de mine, decât să dedic.
Soarele a apus uşor,
Lăsându-se ca o pană în jos...
Flori, bucuroase că a început
Să-ntunece,
Luna, uşor începe s-alunece,
Pe cerul negru.
Dar sclipit de micuţele stele.
Păsărele, pregătite de somnul care tinde peste tot,
Dormind uşor, alături de puii lor.
Oamenii, duşi pe lumea viselor,
Uitând parcă de lume,
Îi visează pe cei iubiţi,
Într-o altă lume.
Doar greierii mai erau trezi,
Iar licuricii luminau,
Drumul tău,
Spre încă un an împlinit,
De la naşterea ta.
Îţi urez numai bine. Şi să sperăm numai la răspunsuri inteligente, amuzante din partea ta. Dar şi întrebări puse din adevărata nevoie. Şi un sincer La Mulţi Ani.
Păstrează ciocolata la altcineva, la fel şi bombonelele.
Cand iubirea devine o obisnuinta si se repeta zi de zi, nu mai e la fel de frumoasa ci... ceva comun.