Cititi "Veronika se hotareste sa moara", si veti afla raspunsul la aceasta intrebare+ intrebari asemanatoare
S-ar putea sa aveti dreptate. dar cum noi oamenii gandim bine si facem rau cred ca Dumnezeu ne-a lasat doar atata libertate cata ne trebuie conform intelectului in timpul respectiv pentru a nu merge catre autodistrugere.sincer am observat ca dea lungul istoriei, am fost indrumati, intr-un mod sau altul, minunat, laic sau religios, si condusi ca niste copii de un parinte bun, si ni s-a permis doar cat trebuie. am citit in diferite surse ca inca sunt multe secrete privind anumite intamplari ce urmeaza in istoria omenirii sau descoperiri ce ar fi revolutionat dezvoltarea omenirii, dar tinute secret la vatican fiindca impactul aspra lumii ar fi foarte mare, sau inca lumea nu ar fi pregatita pentru asa ceva.imi place cum se dezvolta lumea acum, si chiar nu vreau un salt atat de mare al carui impact nu l-as suporta.incet si sigur. Dumnezeu e cel mai destept si e bine asa fiindca spre binele nostru este. a-ti vazut ca a pus si ingeri sa pazeasca pomul vietii vesnice.adam ar fi mancat si din el. dar deja pacatul si moartea intrasera in el.deci acestea trebuiau scoase din lume prin Isus si prin credinta.de unde deduc ca nu vom mai fi tot materiali ci imbracati in haina neputrezirii cum spune sfantul pavel.cum? probabel imateriali, fiindca ce e supus putrezirii va fi dat pamantului din care a fost luat.
LisaJulie întreabă: