anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratele meu este clasa a 6-a, astazi au avut simulare de incendiu, diriginta lor le-a spus: daca nu puteti iesi pe usa, aruncati-va pe geam. In conditiile in care ei au clasa la etajul doi si sub ferestre e beton. Ce parere aveti? E normal? E recomandat?

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Ma tu nu intelegi ca eu ma plangeam de cu totul alt ceva?
Banii nu aveau nici o legatura.

Unde sau zbatut ma parintii tai?
In tomberon?
Laso balta ca nu are rost sa tot inventezi despre ei...
Olimpicici laughing)
Ha ha ha?
La matura desigur.
Si zici de mine ca am o atitudine jalnica?!
Am ao atitudine specifica cu fiecare om cu care vorbesc...dar tu nu esti om!
Esti un carnat!
Iar parintii tai sunt niste castraveti...ca sa zic asa laughing
Lasa ca te prinzi tu.
Cum sa jignesc eu?
Eu zic doar un adevar!
Iar adevarul doare mai baiete

| T0T a răspuns:

@TabFury Ca de obicei apasând iar butonul ignore după ce crede că spune un adevăr neștiind situația deloc...O să fac la fel, să nu mă mai deranjeze vreodată acest fel de sărăcii în gândire...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

problema ta e cu Grey, nu e cazul să îi jignești familia. încetează, e urât ce faci.

anonim_4396

Cand te lupti cu cineva il lovesti unde il doare mai tare.
Apropo..nu e cazul ca tu sa intervii.
Nu vreau sa te superi.

anonim_4396

eu am considerat să zic ceva, și nu mă supăr, doar consider că discuția asta ar trebui să se rezume la voi doi, atât.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Pai sa sara... Eu n-am inteles de ce n-a sarit si la simulare ca pe usa a iesit...

anonim_4396

Ce-ati facut, ma, aici? :'(

| Gogu06 a răspuns:

La fratetu la scoala e bine, la mine la scoala ne-a zis sa sarim de la 4 cu capul prin geam si sa ne luam si un coleg in spate sau doi daca putem, eventual sa mai si arunci cativa pe geam inainte sa sari tu.

| RandyMarsh a răspuns:

E rau de aia care cad primii, ca restul cad peste ei laughing.

Acum, vorbind serios, este extrem de improbabil sa se intample asa ceva.
Fumul nu cred ca poate cauza pagube mari avand in vedere ca o sala de curs e dotata cu 3-4 ferestre.
Daca nu "bat" flacarile la usa, atunci cel mai bun lucru ar fi sa astepte pompierii cu ferestrele deschise.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RandyMarsh):

Tu crezi ca e amuzant ce s-a intamplat la colective bai mucosule?

| Radu284 a răspuns:

Normal ca e recomandat sa sari pe geam decat sa mori ars sau (cel mai probabil) intoxicat cu fum.

| g00dmorning a răspuns:

NU, Bineinteles ca nu e normal! Gandeste-te putin: Daca nu poti scapa arunca-te pe geam. Ce tampenie mai e si asta? Exista sanse mai mari sa mori cand te arunci pe geam decat atunci cand fugi de incendiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa fie normal? Profa aia e handicapata?

| alexandrualind a răspuns:

Nu inteleg de ce zice asa.

| Tanyax a răspuns:

Spune_ i la diriginta ta ca sa isi dea vreo 2 3 perechi de palme

| BlackOath a răspuns:

In niciun caz! Unu la mana, etajul 2... helău. Doi la mana, daca deschizi geamul risti sa provoci o explozie deoarece oxigenul arde, si uite asa, ramai si cu cioburi printr-o mana, un picior, un ochi... Cred ca diriginta asta ar trebui sa isi faca un consult la cap inainte de a deschide gura aiurea.