| VladyXR a întrebat:

Frigul exista?
Intunericul exista?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insfirsit mi-am dat seama, Einstein a demostrat profesorului sau de filosofie care era ateu ca dumnezeu exista, spunind ca frigul nu exista deoarece zeroul absolut este -273, 15 C iar frig nu poate sa existe exista doar lipsa de caldura, iar intunericul la fel nu exista deoarece exista doar fotoni care creaza lumina iar intunericul este doar lipsa acestor fotoni, fiindca de ce nu exista intuneric mai intunecat, astfel demonstrand ca nici intunericul nu exista. Iar la sfarsit Einstein a spus ca nici raul nu exista, fiindca exista doar oameni care nu-l au pe Dumnezeu in suflet.

| VladyXR explică (pentru anonim_4396):

Bravo,ti-ai dat seama!

| anonim_4396 a răspuns (pentru VladyXR):

Dar funda (((?

O ai deja.

22 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce numim frig este de fapt o stare analogica de provocare a sensului obiectiv in prisma reactiilor ionice din interiorul celulei neuronului care de la axon este trimis prin butoanele terminale la alti neuroni, asa ca frigul exista.

Intunericul este o faza metastazica care provoaca o iritare a senzatiilor care este atunci cind un om nu poate vedea adica nu percepe informatia care este transmisa de la ochi din prisma contrapunctului a fresiozitatii si adincimii in punctul atroce al veritabilitatilor putem spune ca exista!

Parerea ta, tine-o pentru tine.

| crytical a răspuns:

Frigul e de fapt lipsa caldurii.
Intunericul e de fapt lipsa luminii.
Deci nu ai cum sa spui ca lumina e lipsa intunericului. Logic nu?

| VladyXR explică (pentru crytical):

Logic,eu deja am spus.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Sunt nişte întrebări retorice! Ele, frigul, întunericul nu poţi să spui că există, de fapt sunt nişte stări pe care organismul nostru le are ca un sistem "de protecţie", să îi zic aşa, pentru a ne feri de unele neplăceri, peripeţii, accidente, etc. De exemplu, când simţim frigul ştim că trebuie să ne îmbrăcăm sau să ne încălzim pentru a nu suferi degerături sau să răcim.

| VladyXR explică (pentru Florin_Chiba_1988):

Nu e corect, dar cred ca nu o sa stiti niciodata...asa ca va zic happy
De fapt, frigul nu exista, ca conform legilor fizicii ceea ce consideram frig este in realitate absenta calduri...si asa cu intunericul este absenta luminii..deci nu exista nici frig nici intuneric.

| BaiatDeGaşcă a răspuns:

Da, ce intrebare e asta=)

| VladyXR explică (pentru BaiatDeGaşcă):

Zi daca exista sau nu.happy

| vadic9901 a răspuns:

Esti filosof?big grin

| VladyXR explică (pentru vadic9901):

Nu happy, deci stii raspunsurile intrebarilor?

| vadic9901 a răspuns (pentru VladyXR):

Depinde ce intelegi tu prin frig si intuneric

| VladyXR explică (pentru vadic9901):

"Depinde ce intelegi tu prin frig si intuneric" unii vor intelege gresit, frig si intuneric nu exista!

| PrintesaRockChichi a răspuns:

Frig? nu stiu de astea. poate uneori iarna. daca te imbraci bine sau ai pe cineva care te incalzeste, nu, frigul este doar o iluzie, o notiune basmica. Intunericul frate este peste tot...peste tot: noaptea cand dormi sau ai vrea sa dormi dar nu pti, ziua in gandurile tale adanci si nedzlagate de nimeni, in inimile persoaneleor pe care ai vrea sa le intelegi dar...asta e, frate, n-ai cum.

| PrintesaRockChichi a răspuns:

Da, exista amandoua. ma, pe ce lume traiesti?

| VladyXR explică (pentru PrintesaRockChichi):

Vizualizeaza raspunsul, pentru Florin Chiba.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns (pentru VladyXR):

Eu cred că tot nişte stări sunt

Întrebări similare