Da, sigur! I-am dat iubitului meu doi pumni in gura si doua picioare in gat, iar el a radiat de fericire! I-am vazut atunci acea frumusete naturala, cu fata schimonosita de durere! Cand si-a revenit mi-a spus ca sunt cea mai superba si minunata femeie cand ma enervez si devin violenta. Iubeste animalul din mine. Autentic, clar!
Bine si el imi umfla ochii saptamanal. Din acelasi motiv. Numai asa imi poate observa frumusetea. Adevarul este ca sunt urata, domnule! Urata cu spume! Am nevoie in permanenta de ceva culoare: verde, violet, rosu. La ochi! Ce sa mai dau banii pe machiaj? Nu e mai autentic asa, cu cativa pumni?
Ce intrebare ciudata!
Autentic e rasp. tau, si amuzant : )). Felicitari, dupa atatea incasare de "iubire" ai castigat, din partea noastra, 2 voturi de amuzant, unu folositor si altul inteligent.Vezi? Nu-i bai!
Tot raul spre bine, nu?
Rareori ma uit la voturi, te-as sfatui sa nu o faci nici tu
Pai cum sa n-o fac daca am simtit nevoia sa te votez si eu?
Sa nu te uiti cine te voteaza si cum!
Hehe. Ceva gen?
http://youtu.be/JaAWdljhD5o :))
In violenta gasim tot ce-i mai urat la noi oamenii. Frumusetea nu poate sa vina decat din opusul violentei.
Nu cred ca exista ceva frumos in violenta. Sunt oameni care gasesc placere in violenta, sa bata pe cei mai slabi ca ei, sunt unii, am intalnit pe un forum pe cineva care a declarat ca se simte foarte bine cand isi bate prietena. Trist.
Si ca sa nu par off topic total: consider ca violenta exercitata intr-un mod constructiv poate aduce foloase.
Gen daca am fi mers cu totii pe principiul: violenta nu ajuta la nimic bun atunci nu s-ar mai fi inventat nici artele martiale, nici kung fuul etc.
Cat despre frumusete, aceasta se regaseste numai in ochii privitorului, in ceea ce considera acesta ca fiind frumos.
De unde si pana unde? Ce legatura au valorile pozitive cu brutalitatea si rautatea?
cosmin231 întreabă: