50:50
Sunt chestii care îmi plac tocmai prin faptul că sunt modeste și "nedescoperite".
Poate fi vorba de mașini, femei, obiecte, muzică.
Popular = mediocru, în principiu.
Nu chiar, femeile care arata bine stiu asta si au incredere de sine, nu au insecuritati, nu au nevoie de barbati ca sa stie ca ele arata bine, se uita in oglinda si vad asta. Cine arata bine stie deja ca arata bine fara spectatori.
Am auzit atât de mult argumentul ăsta încă nici nu mai am vreo reacție.
Arată-mi o singură femeie care se îmbracă frumos doar pentru ea? O femeie cărui tăticul, mămică, frații sau prietenii nu iau spus niciodată că e frumosă iar ea se crede frumoasă? Arată-mi una?
Asimetria este universala si reflecta un aspect fzic frumos, indiferent de cultura, rasa, culoare, de asta exista persoane placute de majoritatea
Ce înseamnă frumusețea?
Că pentru mine o persoană frumoasă poate fi o tipă care e blondă cu ochi albaștri, dar ție s-ar putea să-ți placă brunetele, iar blondele să-ți displacă, c-oi avea tu experiențe neplăcute cu ele. Același lucru și pentru fericire. Termeni mult prea generali.
Corect partial.
De ex ai 5 femei sau 5 barbati la fel de frumosi in felul lor dar toti egali ca nivel de frumusete.
Unu poate fi atras de unu, altul de altii din aia.
Dar daca sunt 2 de nota 8 si 2 de nota 2, niciodata cineva nu o sa zica ca aia de 2 sunt frumosi.
Mai degraba frumusetea e in ochii celui care priveste cand e vb de atractivitate, nu la general.
Lautreci din astia manipuleaza oamenii sa ii indeparteze de adevar, oamenii cred in ei si aia e.
Si putem proba ce zic, ca sa nu zici ca.zic aiurea.
El nu face diferenta intre cele doua cazuri.
Adica el zice ca unu/una de nota 2 e vazut atractiv de n oameni, si urat de n oameni, nu exista asa ceva.
El nu intelege (se face ca nu), ca ce zice el e cand alegi intre merzan, Audi, Ferrari, BMW,
Nu cand alegi intre Audi, Merzan, trabant sau alte masini low.
JamilaGizeh întreabă:
AvalohAlyn întreabă: