Fals. Exista persoane urate si pe interior si pe exterior, si persoane frumoase pe ambele parti.
Si kitty00 a punctat bine, credem in interior dar ne ghidam dupa aparente.
Bună!
Bineînţeles că toţi căutăm perechea care să le aibă pe amândoua. Oricum, fiecare persoană e frumoasă în felul ei propriu, dacă ştie cum să-şi valorifice calităţiile atât fizice cât şi psihice. Acum, ai văzut, ne îndrăgostim de persoane care nu credeam că o să ne atragă vreodată. În concluzie, sentimentele decid.
Majoritatea apreciaza mai mult frumusetea fizica, desi unii ''cu bun simt'' nu recunosc asta.
Si totusi e un sambure de adevar in asta! in general daca ai sa stai sa observi, oamenii frumosi si cu suflet bun imbatranesc... frumos! pe cand celorlalti uraciunea li se accentueaza ( atat cea fizica cat si cea sufleteasca ) odata cu trecerea anilor! nu este o gluma ci sunt chiar foarte serios deoarece asta am constatat privin si analizand oamenii in timpul celor 40 de ture pe care le-am facut in jurul soarelui...
Sincer, eu prefer o femeie frumoasa si proasta decit una urata si desteapta; asta in cazul extremelor, cat despre normalitate...prefer totusi frumusetea.
Elimina egalul!
De una frumoasă şi proastă, te plictiseşti repede. Just, şi eu prefer una frumoasă şi proastă, dar doar pentru câteva ore, maxim o noapte. După, singurul subiect pe care poţi sa-l discuţi cu ea e vremea de afară...
Dacă n-ar trebui să fac conversaţie cu ea, nu m-ar deranja nimic una frumoasă şi proastă.
Eu sint sigur ca dupa un an alaturi de mine se desteapta!
Sau după un an reuşeşte ea să te prostească pe tine, şi să nu mai ştii să te închei la şireturi Există şi varianta asta...şi am întâlnit destui care s-au lăsaţi prostiţi de-o pereche de ţâţe.
Fiecare are slabiciuni; nu exista om fara si daca o femeie frumoasa si proasta reuseste sa te prosteasca si pe tine inseamna ca are si altceva decat tarate-n cap iar daca nu, atunci materia ta cenusie s-a facut tarate.
Fals.
In opinia mea, si sa luam prin absurd o persoana de o rara frumusete ( ma refer aici la aspect fizic). LA ce e de folos o asemenea persoana daca ''frumusetea psihica'' nu o ajuta cu nimic?
La fel, tot prin absurd, am presupune o persoana de o rara frumusete, dar si cu ''frumusete psihica'' aici ar merge.
Si pot sa-ti spun ca nu cunosti tu felul si capacitatea oamenilor dupa psihicul lor si dupa aspectul exterior, respectiv interior.
Ma rog, raspunsul meu este fals.
Eu cred astfel: Mulţi cred in frumuseţea psihică(interioară), dar totuşi toţi mor dupa ambalaje, aşa e mai corect, nu?
Mizez pe frumusete fizica pentru ca atunci cand vezi o persoana nu cred ca vezi psihicul din ea ci fizicul care te atrage.