Daca te duce mintea inveti repede oricum, daca te duce mai putin, inveti incet, daca nu te duce deloc, tocesti. Nu exista "metode de invatare rapida"
Incearca sa inv logik, sa-ti gasesti ceva repere dp care sa te ghidezi, adica atunci cand te gandesti la ele sati zina in minte ceva chestie dintr-o lectie care are ceva legatura sau mno. daca vrei u sa aiba
sau poti sa-ti faci pe o foaie rezumatul lectiei ff pe scurt si il inv pe ala...
is multe metode de a inv rapid da fiecare depind de persoana care le foloseste
in orice caz, NU INVATA PE DE ROST, CUVANT CU CUVANT, ca ii ca si cum ai toci si apoi nu mai retii nimic.
succes!
Eu niciodata nu citesc lectia cap-coada
Iau primul fragment din lectie pana il pricep.il citesc de atatea ori pana imi intra in cap si sa stiu ce vorbesc in ora(sa nu zic lectia mecanic) deci citesc pana invat! La mine merge repede de vreo 4-5 ori si e gata
Apoi iau al doilea fragment din lectie si tot asa
La sfarsit mai citesti lectia de 2 ori cap coada si apoi te asculti si o sa fie bine Sau te asculta altcineva
Succes!
Cel mai simplu este sa fii atenta la ora si sa pleci cu lectia invatata din clasa, iar acasa doar mai repeti.
Sau Ginkgo Biloba e foarte bun, mai bun decat MemoPlus eu folosesc si e bun:X... dar are un gust cam naspa.
Citeste de 5 ori lectia... dupa aia scrie ce sti pe o foaie fara sa te uiti in caiet si dupa aia inveti din caiet si iar scrii
sa stii ca chiar mege :X Succes!
1.Invata intai la materiile la care nu te pricepi.
2. Nu invata lectzia cap-coada. Ia notitze cu ideile principale si cele mai importante.
3. Fa pauze dese. Ieshi cu prietena in mark o jumatate de ora sau mananca ceva dulce.
4. Opreshte tv, radio si alte chestii in timp ce invetzi.
5.Invata cu prietenii, va fi mult mai usor.
6.Repetiti e mama invataturii.
7. Fa meditatzii la ce nu te pricepi.
8. Cel mai bine e sa invetzi formulele.
9. Nu invata la engleza si la franceza in acelasi timp. Risti sa confunzi materia.
Good luck!
Canti lectia!
Asa cum inveti versurile unei melodii...
Cel putin eu asa invat!
Sper ca te-am ajutat...
Pa-pa! :*
Mai mult timp, (sau o zi, depinde cat timp ai la dispozitie) in tot ceea ce faci incearca sa sa faci legetura cu lectia respectiva! FUNCTIONEAZA!
AvalohAlyn întreabă: