In primul rand exprimarea este ca de analfabet, cat despre logica, aceasta lipseste cu desavarsire.
Nu stiu ce tot vrei, eu ti-am analizat citatul.
"...le ai numai la..." in contextul respectiv este o contructie utilizata in special de cei ce nu stiu a exploata limba romana in totalitate, cel mai adesea analfabeti. Limba romana ne pune la dispozitie o sumedenie de moduri de exprimare.
Cat despre logica, cred ca este evident ca nu exista una.
Tu.
Si nu-s analfabet (un astfel de om nu stie sa se exprime, nu stie sa scrie corect cuvintele si propozitiile.).Ai vazut la intrebare ca m-am exprimat corect, dar n-ai cum s-o-ntelegi fiindca esti prea prost.
Taci si nu te mai baga aidoma unei muste-n P'24 calului!
O singura litera mai scrii si platesti triplu!
Profesoara de română mi-a spus odată un adevăr care nu mi-a plăcut nici mie.Ea spunea că ne place să scoatem în evidență mereu ceea ce nu suntem. Cănd vrei să pari dur/rece,și vrei să afle toată lumea asta, tu ești de fapt invers.
Deci cel mai bine e să-ți ascunzi calitățile sau orice altceva de scos în evidență, și să încerci să nu te "dai mare" niciodată, deoarece se pot face păreri greșite pe urmă.
Vorbesc la modul general, nu de tine.
10 lucruri pe care sa nu le faci in viata:
http://www.youtube.com/watch?v=azsL74m-gbg
De fapt sunt pentru la liceu, dar sunt valabile si-n viata.
Si noua ne-a spus profesoara de romana ca noi romanii avem asa un stil de a ne bate joc de orice,+ ca ne lipseste modestia.
Cred ca te referi la "homo universalis".
Aceasta exprima dorinta de a te perfectiona in orice domeniu, de a fi expert in toate.
Sunt de acord cu ce zici tu. Cu cat stii mai multe, cu atat te vei integra mai repede oriunde ai merge, indiferent despre ce se discuta sau ce se face in acel loc.
Homo universalis intruchipeaza omul care le stie pe toate( carte, sport, filozofie, etc.-adica fix ce zici tu).
Cred ca toti oamenii ar trebui sa aspire la aceasta stare.
Corect! In societatea in care traim trebuie sa le ai in buzunar!
Eu cred ca afirmatia este falsa. Daca esti buna la ceva esti bun si asta e tot.
„Sincer Ai dreptate degeaba te dai mare si tare ca sti aia sau aia.Eu am argumentat asta voi argumentati altceva.Asta-i tot.Pa! Pa!