Vali pe zi ce trece aflu ca de fapt nu stim nimic, asa ca nu stiu, chiar nu stiu, bucarate de fiecare clipa traita ca poate fi ultima
Toti cei care-ti zic ca stiu ce urmeaza dupa moarte te mint (atat crestinii cat si ateii).
Viata dupa moarte presupune existenta sufletului, iar asta oricum ai intoarce povestea, nu poate exista; in lipsa lui, nu exista viata dupa moarte.
Pentru că nu-i putem întreba pe cei decedaţi dacă există ceva după moarte, nu ne rămâne decât să încercăm să ghicim ce se întâmplă. Pe de o parte sunt cei care presupun că nu există viaţă după moarte, presupunere ce nu poate fi neapărat dovedită. De cealaltă parte, din prisma newtoniană/einsteiniană sau a teoriei cuantice, nu există niciun motiv să credem că avem doar o singură şansă la viaţă. Este posibil ca viaţa să fie „reciclată" la infinit. Hans Moravec, cercetător în domeniul inteligenţei artificiale, a afirmat că neobsevarea Universului este imposibilă: trebuie să fim în viaţă şi să observăm Universul într-o formă sau alta.