1. Babele şi moşii n-au niciun motiv să se plângă de noua generaţie. Dimpotrivă, dacă nu le convine, chiar pe ei înşişi ar trebui mai întâi să se învinovăţească ( http://tiny.cc/ETEOM ).
2. Nu e nimic anormal să te GÂNDEŞTI la sex. Anormal este să îl practici fără responsabilitate. (fără responsabilitate = neprotejat, la vâsrte fragede, etc.)
3. "Toti suntem manelisti si inculti?" - Nu. Însă procentul de manelişti creşte vertiginos de la o generaţie la alta. (Prin manelist nu înţeleg neapărat ascultător de manele cât cu comportament cocălăresc)
4. "De ce chiulim?" - Hohooo... dintr-un miliard de motive. Partea proastă e că de cele mai multe ori aveţi motive foarte serioase să chiuliţi. Da, e de porc faptul că interesul elevilor pentru şcoală a scăzut. Însă, la fel de adevărat şi de porc este că şi interesul şcolii pentru elevi a scăzut chiar mai grav! ( http://tiny.cc/profesori )
Numai bine.
"Babe" de acest gen exista peste tot in lume. Ar trebui sa citesti putina istorie ca sa iti dai seama ca in trecut femeile erau opresate, faceau sex ca sa faca copii, fff putine au cunoscut placerea. Sunt in varsta si nu ai ce sa schimbi. La noi inca e bine. In India, barbatul are dreptul sa isi omoare nevasta daca o inseala, in China daca ai fetita mai bine faci avort si la musulmani se intampla des, daca iti parasesti sotul sa iti toarne acid sulfuric peste fata ca sa nu te mai iubeasca altcineva. Crede-ma, noi suntem evoulati.
Pe de alta parte, e perfect normal sa discuti asa ceva pentru ca esti la varsta la care asa ceva se intampla. Te descoperi, iti descoperi sexualitatea, etc. In conditiile in care, acele "babe" trebuiau sa fie virigine ca sa se marite, si au fost educate de acasa ca sexul este ceva murdar...tu ce parere ai?
In al treilea rand, draguta stai in scoala, daca vrei sa faci ceva in viata. Stiu ca nu e ok sistemul, am trecut si eu prin el, dar daca vrei sa fii cineva, asa cum este trebuie sa treci prin el. Eu stateam si cate 8 ore plus meditatii. Dar sunt foarte multumita de unde am ajuns. Si fie vorba intre noi, dai vina pe orice numai sa nu stai la ore. Si chiulitul e normal. Dar nu in exces si nu in detrimentul tau. Trebuie sa inveti exact cat si cum. Be smart.
Vis-a-vis de engleza, pune mana pe carte. Daca nu pricepi nimica, da din maini si din picioare. E f important sa stii o limba straina, iar cu engleza te descurci oriunde. Stiu oameni care au renuntat plangand la multe oportunitati pentru ca nu stiau o limba straina.
Nu te rezuma numai la plansul problemelor, hai cu solutii.
Vorbeste cu ai tai din clasa si la ora de dirigentie vino cu propuneri despre cum sa se desfasoare orele ca sa fiti mai atrasi.
Be cool
Ma de ce asculti tot ce spune babele, ele nu mai judeca cum judecau inainte, vorbeste gura fara ele.Cat despre scoala, da se poate sa stau la scoala 6 ore in banca,deoarece o fac pentru mine,nu pentru altii, sa ajung ceva in viata. Poate sa mai fie cate o ora plictisitoare, da daca 21 de copii de la tine din clasa se arunca intr-o fantana te bagi si tu dupa ei?
Sfatul meu:
Nu mai lua in seama ce spun babele ca nu stie ce vorbesc si nu mai chiuli, invata pentru ca o faci pentru tine nu pentru altcineva! Daca nu team plictisti cu raspunsul meu si ti-am fost de ajutor:funda!
Dupa un sistem comunism bazat pe ura si tradare e normal sa li se para ciudat comportamentul tineretului.am un citat care e foarte bun.
''Daca ar sti tinerii si daca ar putea batranii''. trage o concluzie
Esti o putoare care se crede smechera si desteapta tare.esti lenesa si superficiala, genul pitipoanca de cartier, care la 13 ani se da de 20, si la 20 arata de 40.ai gresit cararea.revinoti si fii o copila de 14 ani cu preocuparile de rigoare,si o domnisoara,binecrescuta,eleganta,curata, cinstita in devenire. daca te gandesti la sex, gandeste-te dar la al tau.sa fie curat,sanatos, intact, nu te mai gandi la al baietilor cum sa faci sa ti-o tragi mai iute cat mai mult si cat mai repede.a avea ciclu nu inseamna ca esti matura.a gandi bine inseamna sa te maturizezi.iar tu esti cam departisor de a; gandi bine.
Buna.am citit povestea ta-intamplarea ta. Da...sunt de acord cu tine, dar din cauza unora adica majoritatea copiilor sunt exact asa cu ti-ai pus intrebarile si toti picam in aceeasi "oala" ca sa zic asa.
Eu zic sa nu iti mai bati capul cu asa intamplari ca ti-l bati degeaba.
Considera-te cum esti tu, nu cum vor altii:* ai grija de tinee. Pwp
Funditaa?
In cazul acelor doamne singurul lucru care imi vine in minte mi se pare ca sunt in lipsa de ocupatie...la urma urmei atunci cand esti batran ce poti face, stai pe banca si observi lumea.Acum, ce a spus acea batrana nu este complet adevarat, fiecare om are propria lui opinie.
Dupa mine Romania s-a dus destul in jos si istoria a dovedit ca un lucru ajunge la un apogeu al "josului" si va trebui sa se ridice...
O generatie de inculti si manelisti? Nici eu nu prea cred...
Singurul lucru care ne strica acum generatia mi se pare viata de cartier si anturajul + aceste persoane care ne considera "sex addicts" inculti cocalari pitzipoance etc. si nu se uita la ce stim care este capacitatea noastra si totusi...comenteaza.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Gumitsăă întreabă: