| blondissima a întrebat:

Furia - ceea ce face innorata o minte clara. Tu cum o definesti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Furia,este o lipsa de autocontrol, o scapare de sub control a mintii noastre.O lipsa de gindire, de judecata in acele momente. Poate duce la situatii de neimaginat.Numai bine.

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Furia - o furtună care vine pe neaşteptate într-o zi cu soare sau un combustibil, care-ţi dă forţă, dar nu şi minte.

| Vizitiul a răspuns:

Daca furia intuneca o minte clara, inseamna ca acea minte n-a fost niciodata clara. Nu-i nimic rau in a te infuria, sta in firea omului. Ceva rau gasesc in lipsa capacitatii de-a controla furia. Odata necontrolata, da, se lasa c-o minte intunecata, innorata...

| Klepto a răspuns:

Catalizatorul agresiunii verbale sau fizice.

| Necrophagist a răspuns:

Nevoia de a-l ataca pe celălalt cu aceeaşi intensitate cu care te-a atacat el

| Claudiuu a răspuns:

Firar n-am cum so spun mai bine

| Ofiintă a răspuns:

Este o frustrare de comportament care nu poate fi potolita numai in momentul in care ne-am spus propria parere cu un ton ridicat si am ranit mai multi oameni (in cel mai fericit caz happy )

| Tsunade99 a răspuns:

Furia - ceea ce tulbura mintea si linistea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu.

| RFP a răspuns:

Furia este de obicei un semn ca una dintre regulile sau limitele nostre a fost incalcata, fie de catre noi insine, fie de catre altcineva. Mesajul este fie acela de a lua masuri in sensul a ceea ce consideram ca este corect, fie, in unele cazuri, de a accepta lucrurile care nu le putem schimba.

| unsiNkable a răspuns:

Am avut odata la scoala o lectie care se chema asa: Furia- O scurta clipa de nebunie!