Te rog spune-mi, ultima mea dorință și curiozitate pe care o am pe TPU, ești troll sau nu?
Un animal este definit ca un organism pluricelular (are mai multe celule), heterotrof (se hraneste cu alte finte vii) si care isi capteaza hrana cu un tub digestiv.
Deci da, gainile sunt animale, si este si o pasare. O pasare este un animal tetrapod (4 membre) homeoterm (isi regleaza temp corpului) si care are PENE
Toate pasarile sunt animale, cum sunt si toate mamiferele, reptilele, amfibienii, pestii, meduzele, coralii, viermii, caracatitele, scoicile, melcii, stelele de mare, buretii de mare, etc
Ce nu e animal? Plantele nu sunt animale, ciupercile nici ele, nici bscterile, nici arheele, nici protozoarele.
Asta se invata in clasa a II-a. la scoala generala.
Tu nu ai ajuns inca acolo?
Da ce astia de a 2a stie sa scrie ca mine? Marti am test la algebra si profesoru cel nou intreaba numa prostii.
Bine si asta e adevarat. Dar sper ca nu glumesti ca iti marchez raspunsul ca fiind eronat
Pe bune, chiar suntem oameni, ma rog...eu unul mi-as fi dorit sa fiu extraterestru si sa plec d'aici
Noi sunte oameni si suntem si fiinte )
Si oamenii sunt animale, incadrandu-ne in definite, suntem mamifere chiar
...și păsările, nefiind plante, sunt animale, deci nu se pune problema de vreun "sau".
Pyty întreabă:
blonda_suprema întreabă:
AvalohAlyn întreabă: