| killmereb a întrebat:

Gandul de a redeveni tarana este pe cat de terifiant,pe atat de benefic, pentru voi este?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

O scurta secventa dintr-un film: o camera, doi copii, un bunic adormit in fotoliu, o lupa. Unul dintre copii ia lupa si studiaza mana bunicului adormit, apoi pune lupa pe mana lui.
Nu rosteste nici macar o vorba, nici n-ar fi nevoie, vazand zbarciturile si degetele incovoiate de reumatism ale bunicului, apoi pielea atat de curata si netrecuta prin viata a copilului.

10 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Asculta-l si tu pe Margineanu cu "Nu mai plinge Jane/Plinsul e da forma/Jana nu e moarta/Jana se transforma."

| Flav a răspuns:

Poate voi deveni tarana de pe malul marii...asta-i culmea: sa fie vorba de moarte, si sa gandesc romantic. M-am ticnit. Ma culc, ciao.

| Leocerba a răspuns (pentru Flav):

Flav, se cheama romantism intunecat.
Ticneala legata de moarte e ceea ce se intampla cand familia mortului ii cumpara acestuia cavou si pune la intrare un felinar electric. Daca-i electric, trebuie musai incheiat un contract cu Electrica si platita lunar factura. Acum vine dementa: in factura Electrica, un procent trebuie platit pe taxa radio-tv. Mai precis: mortul, lunar, achita o taxa catre TVR.
Cu alte cuvinte, ce intrebare e colo, sus? Gandul de a deveni tarana este benefic pentru TVR, Flav si asta nu mai e romantism intunecat, e absurd grotesc(aici ar merge si-o injuratura dar nu mai consum curent, ai inteles ideea laughing )

| Hombre a răspuns (pentru Leocerba):

Mai Leo, eu te stiam rationala, dar... de ce vrei tu ca mortul sa nu mai beneficieze de serviciile TVR? Pai cica noi romanii ne-am nascut crestini si viata se continua si dupa, adevarat mai aburita dar totusi. E clara ca buna ziua, esti manipulata, ca stim noi...cu televizoru' s-a mintit poporu'.

| Shammal a răspuns:

Cine redevine "tarana"? Tu sau corpul tau; este cand imi termin jocul aici trec la alt joc big grin

| RAY a răspuns:

Nu redevenim tarana, si murim e un lucru bun isi da motivatie

| WhatheWow a răspuns:

Benefic, nu cred; acest sentiment, da e totusi o alinare in constiinta unora dar cred ca cei mai multi se lupta din rasputeri, in fiecare zi, sa nu dea prea curind acest caracter benefic intoarcerii la tarina.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De a redeveni ţărână? Să înţeleg că şi tu crezi că din ţărână ne tragem.În fine.Mi se pare destul de firesc. Este bineînţeles terifiant, dar benefic. Suntem deja 7 miliarde.

| myst a răspuns:

Fight to the END!