Femeile stiu ce vrea de la barbati; sa arate bine, sa o aiba mare, sa aiba bani multi, vile, masini, iaht, sa-i cumpere haine de lux, bijuterii scumpe, sa-i lase timp liber cat se poate, sa aiba amant si sa-i insele pe amandoi. Acuma, nu stiu si intreb, care e lucrul ala pe care il doreste barbatul de la mai multe femei?
Pai vezi tu mai Bondissima, in neghiobia mea am crezut ca-şi doresc inteligenta femeilor, dar mirarea ta, "barbat fiind, stii ce vor femeile si nu ce vor barbatii", m-a lamurit. Păi aia stiam draga că am spus in raspunsul dat anterior daca citeai mai atent "sa aiba amant si sa-i insele pe amandoi", pai femeia cu ce-şi inseală si bărbatul si amantii? cu ceea ce cauta barbatul, nu?
1)- am vrut sa vad daca vreo tipa are si alta opinie?
2)- Daca iti fac ochi dulci si tu ai zambit, hotararea de lipeala tu ai facut-o. Însă, daca se intampla vreo data sa fii singura la o terasa te asigur ca fara ochi dulci si vrajeli, te rapesc ca pe fecioara din Serai Binenteles sa nu fie prin preajma Mein fuhrer @Kron că se pune de revolutie.
Blondissima, ipotetic, lui Mein fuhrer Kron i se va injecta creieri si mitraliere, grenade, bazuka si alte aruncatoare de flacari se va năpusti peste tot ce misca in jurul lui, radiaza tot incusiv hârciogii. Kaput tot.
Oho, de când am vrut s-o pun pe asta... Bine că m-ai luat pe dinainte.
Încă o confirmare, că blondele comunică prin telepatie, hihi.
Generalizând (deşi e aiurea să facem asta): De acord! (să te contazic pe tine e ca şi cum m-aş contrazice pe mine - un lucru dovedit deja, hihi)
Dar mai sunt şi excepţii. Cunosc şi femei care îşi doresc acelaşi lucru de la mai mulţi bărbaţi, hihi...şi restul combinaţiilor posibile.
Fi-r-ati reclamele ale naibii sa-ti fie.Ai ajuns sa faci filfizofie pe o reclama ordinara.
Sint doua inconveniente pentru care nu-ti pot da link si pe unul dintre ele il stii al dreaku de bine, acela ca habar n-am sa dau link si al doilea este ca am vazut reclama in trecere ca nu prea urmaresc televizorul dar stiu sigur ca e reclama la bere parca.
Te contrazic. Nu prea am intalnit baieti/barbati care sa doreasca doar un singur lucru de la femei. Cel putin nu de la cele cu care doresc o relatie serioasa (ca daca nu tinem cont de acest lucru, ai cam avea dreptate). Au si ei pretentiile lor, nu e doar o singura pretentie.
@eugen, o singura femeie toata viata, sau o singura femeie in fiecare moment, una si inca una si inca una, dar pe rand?
@NOname, am vrut sa adaug si eu exceptia de la regula; exista o multitudine de femei care vor acelasi lucru de la multi barbati, si vreau sa cred ca exista si barbatul fidel; dar cum am precizat ca vorbesc in general am zis ca nu-i nevoie. Multumesc pentru completare! :*
@Hombre, E foarte interesant cum tu, barbat fiind, stii ce vor femeile si nu ce vor barbatii.
@Hombre, si atunci ce rost a mai avut intrebarea?
Facand abstractie de ce-am vorbit pana acum, intr-o sambata seara ma vezi singura la o terasa. Imi faci ochi dulci, iti zambesc, te apropii si te invit sa iei loc. Dupa doua ore de ''vrajeala dulce'' plecam impreuna. Cine pe cine a ''agatat''?
@Hombre,
1) Am inteles, dar sa-ti spun totusi ce cred si eu. Femeile tot timpul vor vrea mai mult decat un barbat oricat de bun ar fi, poate oferi. Femeile prin definitie sunt nemultumite. Daca nu, de ce nu, daca da, de ce da, daca-i putin de ce putin, daca-i mult de ce nu mai mult... si tot asa. Barbatii in schimb vor un lucru tangibil, ori aventuri ori nevasta. Pe cei cu nevasta si chef de aventuri nu-i includ sunt exceptii de la regula.
2) Daca am zis singura inseamna singura si la propriu si la figurat. Dar, ipotetic vorbind kron m-am omori pe mine prima sau pe tine?
@harciog, ce reclama? Vreau link.
@Hombre, nu te cred, eu astept sa-mi confirme kron. Oare m-ar lasa sa aleg cum vreau sa mor? Pfff cate idei as avea.
@harciog, atunci povesteste-mi tu reclama, caci eu nici nu ma uit la tv, nici nu sunt in Romania.
Generalizand da, sunt de acord.
Particularizand, nu prea.Eu nu imi doresc "asa ceva" de la o fata, lucru ce-l doresc o mare parte din baieti/barbati.
Te contrazic, nu in ceea ce priveste femeile, ca ele chiar asa sunt, vor multe. Dar barbatii nu cred ca vor doar un lucru de la mai multe femei, cei care spun asta n-au avut poate o relatie adevarata sau au fost dezamagiti in ea. Eu cred ca si-ar dori si ei de la o singura fata iubire, afectiune, fidelitate, respect.
Te contrazic.in legatura cu barbatii...eu imi doresc un lucru...dar de la o singura femeie.
Depinde de persoana, exista o gramada de exceptii feminine, dar nu stiu cate exceptii masculine de la regula
ℓDℓ întreabă: