| relativsausigur a întrebat:

Habar nu am la ce categorie sa pun o intrebare de genul acesta.
Omg! ce am patit azi, nu credeam ca poate fi adevarat ceea ce am mai auzit uneori, la acea intensitate.
Vampirii energetici..., ati auzit de ei?
Eu am citit, si consideram ca, cunosc multe persoane de genul, dar cei ce ii cunosteam erau in sensul ca sunt foarte negativi, persoane foarte rele care iti altereaza efectiv starea de bine si energia, dar nu in sensul de ceva "supranatural", nu ceva ce sa treaca de aceasta bariera.
Astazi insa...eram la cumparaturi, la supermarket, mi-am pus in cos tot ce-mi trebuie si m-am dus la casa sa platesc.
Era o coada foarte mare, si doar una din cele 3 case era disponibila.
In timp ce stateam la casa, cu vreo 7 oameni in fata mea, vine la un moment dat una si se pune in lateralul meu...Doamne deci am simtit de parca scoate sufletul din mine!
Nu puteam sa stau langa ea, mi-am luat cosul si m-am mai dus la "plimbare" prin supermarket
Cand am plecat de langa ea, starea a incetat.
Am zis ca poate mi s-a parut, ca cine stie ce m-a lovit dintr-odata asa, si am dat sa merg iar, ea inca mai era la coada, cand m-am apropiat de ea m-a luat iar.
Am plecat si am asteptat sa o vad ca iasa din supermarket.
Ce a fost asta?
Doamne fereste, nu-mi imaginam ca ceva de genul asta ar putea chiar sa fie real.
Ati patit asa ceva?
Chiar sunt curioasa sa scrieti toti care ati patit asa ceva, ca eu pana azi, stiam de lucrurile astea doar informativ, nu la modul asta.
Poate a fost de vina urechea interna frate laughing, cine stie, o fi de vina simtul orientarii, erau prea multi oameni in jurul meu si mi s-a facut rau laughing, nu stiu daca sa cred in asa ceva, dar sunt sigura ca nu as vrea sa se mai repete experienta in caz ca e adevarat.
In caz ca, chestiile astea sunt adevarate, nu as vrea sa mai intalnesc persoane de genul acesta niciodata si as spera sa fiu ferita de ei in orice circumstanta.

6 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Cand vad o coada la casa de 7 persoane si pe mine ma apuca toate alea.laughing Nu din cauza ca e lume multa in jur ci ca am de asteptat la coada aia mult.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Încearcă să fii pozitivă și să nu te mai gândești la ce ai pățit azi.Bine că s-a terminat cu bine și ești ok.Ca să fii protejată de astfel de persoane și de chestii urate, roaga-te des și fă-ți cruce când pleci de acasă mereu și când simți astfel de persoane că azi, ia-o la fugă! Succes!

| NLS a răspuns:

Eu nu am patit niciodata, dar cunosc pe cineva, care e in situatia ta, si a patit de mai multe ori, cu o aceeasi persoana (cunostiinta comuna). Pe mine nu ma afecteaza cu nimic, desi vad ca persoana (vampirul) are o vanitate si o rautate iesita din comun, insa persoana de care vorbesc, e foarte afectata la orice dialog cu "vampirul" si incearca sa o evite.
Deci cred in asa ceva. Numai ca mie nu mi se intampla, probabil depinde mult de felul in care iti controlezi starile interne si emotiile.
In general li se intampla persoanelor emotive, complexate. (cum spuneam, eu sunt exceptie, si eu sunt emotiv si. nimic)

| Bogdann1107 a răspuns:

Buna, este vorba de psihicul tau si de energia pe care o transmitea acea persoana in cazul tau una negativa!
Nepotrivire simplu!
Este ceva normal orice persoana im viata da peste un asemenea caracter.
Incearca sa gandesti un pic mai peste medie(gen.nu are ce sa imi faca acea persoana, induceti binele).

| T0T a răspuns:

Uneori și eu mă simt un vampir energetic laughing

Răspuns utilizator avertizat