Cei care sunt satanisti nu il cunosc pe satan daca l-ar cunoaste cu adevarat sunt sigura ca ar fugi cat ar vedea cu ochii pentru ca satana doar isi bate joc de ei, ii foloseste si apoi rade de ei da in fine fiecare cum isi asterne asa doarme!
Eu m-am amuzat si mai tare pe seama postarii tale. Ce parere am despre satanisti? Nicio parere, oamenii astia chiar imi sunt indiferenti. De unde ideile preconcepute? Din dreptul de-a avea idei preconcepute.
Ce tare ii acel copil cu limbaj colorat (se vede ca ete foarte jmeker ). Ma mir cum de nu a zis sa mergi la biserica sau sa e pocaiesti
Parere despre satanisti : nu pot sa zic ca am nici o parere buna nici una rea deoare fiecare om este liber sa creada in ce vrea el. Nu am de ce sa imi fac o parere proasta despre ei, pentru ca sunt la fel ca orice alti oameni care sunt adepti unor religii/culte/secte. Fiecare cu ritualurile lor.
Ideile preconcepute : probabil se trag din filmele americane unde tot timpu personajele negative sunt fie satanisti (deoarece veneraza o entitate "rea") fie ceva vrajitori care venereaaza aceeasi entitate.
Si oameni in general (adeptii religiilor care cred in Dumnezeu si Satana... ) sunt foarte inchisi la orizonturi si daca cineva nu este de acord cu ei automat ii catalogheaza ca oameni rai/negativi care nu ar trebui sa existe.
Asta este pareea mea
Ce parere aveti despre satanisti?(la modul general)
Aceeasi pe care o am si despre crestini, daca esti satanist crezi si in dumnezeu, eu nu cred in dumenezeu, nu cred nici in draci.
De unde ideiile preconcepute?
De la mama lor, de acasa.
Deoarece au impresia ca daca injura un satanist sau il blameaza, Dumnezeu va tine cont de bravul lor gest si ii va trece undeva intr-o condica sa aiba sanatate, sa nu mai raceasca, sa aiba mai multi bani, sa aiba succes in viata sentimentala etc. Totul este legat de SUPERSTITIE, crestinii adevarati nu fac asa ceva, ci respecta si celelalte dogme.
Incerc sa nu am, ma straduiesc din rasputeri. Si iti dau si un exemplu in acest sens: vazand cum scrii, daca as avea prejudecati, as spune ca esti agramat.
Incercand sa nu am prejudecati, spun ca poate vei recupera carentele.
Ideile preconcepute vin din limitarea in educatie, din inchistare.
Sincer e prea mult satanism pentru un singur om, şi încă unul deloc veritabil.Ar trebui să o laşi mai uşor.
De unde a aparut nebunia asta cu satanisti? Asculta metal=satanist, ateu=satanist, cercel in ureche= satanist, nu se duce la biserica=satanist, are tatuaje=satanist, injura pe măsa=satanist, prea multi satanisti si eu nu cunosc nici unul? Tu eeesti, strigă ateul din mine.
@Hombre Exact de aici ideile preconcepute... exact ce ai zis tu.satanist nu stiu daca esti...depinde ce intelegi prin satanist
@Necrophagist Carei faza cu maturizarea? Nu-l slujesc pe satan/lucifer sau cum ii ziceti voi aia ca tind sa cred ca nu exista...Numele e pus la caterinca pentru ca mia "placut" povestea lui azazel
Sunt nihilist însă nu reneg existenţa lui Satan datorită momentelor în care mă las furat de prezenţa unei transcendenţe. Spuneam doar că odată cu vârsta şi metalul devine mai jazz apoi şi obsesia devine mai constructivă.Cu timpul ai să cauţi doar ceea ce poate servi la ceva sau cel puţin ceea ce aparţine de izvoare sigure.
Nu prea mă interesează, sincer. Eu îi consider pe oameni sataniști pe cei care se duc la biserici sataniste și așa mai departe, nu că vezi Doamne înjură sau își fac tatuaje și deja sunt mari sataniști. (Am auzit multe povești despre sataniști care făceau tot felul de lucruri îngrozitoare...)
Poate din cauza ca lumea se imparte in doua categori. cea bogata care se duc la biserica dar furand neincetat si lumea saraca care se duce la biserica si gasesc sau isi da seama ca nimic din viata lui nu s-a schimbat deloc.
Sincer sa fie nu imi pasa daca X este satanist si Y crestin, dar sincer sa fiu as avea incredere in X decat Y