| PopândăuIRătăcit a întrebat:

Hai salut.As vrea sa aud parerile voastre in legatura cu ce se va intampla in 2012 cand astia se lauda ca se va da lumea "peste cap" si va fi o noua bla bla bla bla...In ce scop vor invoca motivul asta fals pentru prostime? Ce va urma? Sau s-a "implantat" conceptul acesta pentru a linisti oamenii ca oricum crapa si degeaba se zbat pentru supravietuire?

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu neaparat.ca pana la urma chestia asta cu 2012 nu e impusa *prea tare...*
oamenii sunt idioti din fire si isi cauta mereu sfarsitul

| Polaris a răspuns:

Aştept să mă înalţ la cer ca Sanda Ladosi.

| DBlack a răspuns:

Sfarsitul lumii trebuia sa fie si in 2000, atunci era atata haos ca si acum, doar ca atunci nu era atat de raspandit internetul la nivel global. in Romania, era foarte. rar putem spunehee hee. si nu au facut chiar asa de multi bani, insa acum, internetul este la mana oricui, exista mass-media cu putere. de ce au inventat chestia cu 2012? pentru manipularea maselor, si sa-i atraga de la adevaratele probleme ale lumii, si ei sa-si faca jocul. oamenii se contrazic pe chestia cu 2012 si uita de anumite chestiihee hee. asta e treaba cu 2012. manipulare, miliarde de dolari, prostind lumea

| gigel68 a răspuns:

Acelasi lucru care s-a intamplat si in 2000, acelasi lucru care s-a intamplat in 2011 (mai)... absolut nimic.

| MoonLight a răspuns:

Ai murit pe 21 mai? asa o sa mori si in 2012

| PopândăuIRătăcit explică:

Cred ca e mai mult decat marketing, ceva mult mai complex si mai important decat asta.

| T3qUyLa a răspuns:

A zis Dumnezeu ca va fi sfasitul lumii in 2012? NU, asa ca nu se va intampla nimic stai linistit oh go on

| hummer24 a răspuns:

2012 = marketingwinking

| Luissa123 a răspuns:

Asta e sigur o minciuna pentru nimeni nu stie cand va fi sfarsitul numai Dumnezeu...

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Stii,tot asa se spunea ca in 2000 va fi Apocalipsa
Sii...s.a intamplat? Raspuns: Nu.
Nu stiu ce sa zic,poate ca va fi ceva,dar nu sfarsitul, poate un cutremur, sau inundatii.
Dar nu cred ca sfarsitul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste...; nu va fi nici un sfirsit si nici altceva. Dumnezeu nu a creat lumea pentru a o distruge.Vor sa induca ce cred ei, pentru a ne putea manipula mai usor.Nu trebuie sa cadem in aceasta capcana.

| BilliOnaire a răspuns:

Eu zic ca va fi un an ca oricare altul. sa nu cumva sa speculeze in 2013 ca nu stiu ce se va intampla din cauza numarului "13". Ce va fi va fibatting eyelashes

| PιxιeLovesYa a răspuns:

Nu'l mai băgaţi pe Dumnezeu aici. Până la urmă, este strict o problemă de marketing, iar dacă ar fi să ne uităm la bla-bla-urile Mayaşilor, nu cred nici o picătură. Stai liniştit, o să mori la fel de mult ca în 2000 şi la fel de mult ca in mai anul acesta. Peace!

| Alexandra101010 a răspuns:

Nimeni nu stie ce va fi in 2012. Nimeni nu va stii cand va fi sfarsitul lumii. Daca ar fi sa fie candva. Ar fii asa : Iisus Hristos va veni pe pamant. si va distruge tot.pe cei morti va iesii din mormanti iar noi ce`i vii vom muri. Iar cand va fi sfarsitul lumi va fi intunecat... Cand Hristos coboara. Ptr ca viata asta e plina de pacate! happy

| TBS1994 a răspuns:

Nu se va intampla nimic oh go on