| SkittlesNuMaiTrecePeAici a întrebat:

Haina il face pe om?

Răspuns Câştigător
| sina a răspuns:

Omul se primeste dupa haina si se petrece dupa suflet. happy funda

21 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu haina face pe om, dar ea face diferenta.Ea pune in valoare personalitatea.

| cristi202 a răspuns:

Nu haina il face pe om, insa totusi il caracterizeaza. Si mai aiurea e ca unii se uita doar la haina - dincolo de haina poti avea surprize mari - omul sa nu fie cel pe care il judeci dupa haina.

| FucktheSystem a răspuns:

De făcut nu-l face, dar poate să-i exprime personalitatea sau lipsurile. Din haine poți să-ți dai se multe ori seama de situația financiară a unui om sau să zicem de genul de muzică care-l ascultă.
Deci și haina îl reprezintă pe om într-un fel sau altul și în plus este rpimul lucru observat de un străin.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o completare a personalității individului!
Pa, pa.

| MajorAsshole a răspuns:

Cumva Kleider machen Menschen? cunoscatorii stiu la ce ma refer. dar sa revenim - nu, omul face haina. Haina il face pe om in primele 5-10 secunde cand il vezi pe omul respectiv, poate.

| Mayar a răspuns:

Adevarul e ca da:" Cum e imbracat, asa e. Daca e imbracat frumos, cu haine scumpe, atunci merita sa intri in vorba cu ea/el. daca nu, cine stie ce amarat e. " - asa gandeste toata lumea, doar cei 1% nu gandesc asa, restul, 99% asa gandesc.
eu sincera sa fiu cred ca felul de a fi conteaza, nu cati bani are ca sa isi cumpere haine. Caracterul ramane la fel, pe cand hainele pot fi pierdute sau cumparate.

Dar vad ca multa lume nu crede asta sad crying

| claudia01 a răspuns:

Haina il imbraca pe om...depinde cum o poarta...

| Dina a răspuns:

Deci sa nu exageram, daca omul este imbracat in ceva murdar si rupt de sigur ca ceilalti se vor face o impresie nu prea placuta.Dar nu intotdeauna haina il face pe om, daca este generos si bun la inima nu cred ca te-ai uita cit de scumpe haine poarta.

| mona a răspuns:

Nu...omu face haina

| RainbowAndra a răspuns:

Nu, eu sunt de parere ca este mai important sufletul unui om, din pacate multi pun mai degraba pret pe haine si se dau smecheri. Nu zic ca acum sa ne imbracam urat, dar este mai important ce avem in capwinking

| SEBASTIANDER a răspuns:

Sufletul arata cum este omul cu adevarrat

| grosumira a răspuns:

Cateodat haina il face pe om sa arate bine daca esti asa:http://www.google.ro/......tp?/imgres dar daca esti nu cea mai frumoasa nu nul face!

| Stappj a răspuns:

Nu.Din punctul meu de vedere nu haina il face pe om.
Felul cum se imbraca un om spune multe despre acesta, dar lucrurile s-au schimbat mult de pe vremea cand a aparut acest proverb. In ziua de azi hainele sunt numai o parte din lucrurile care ne reprezinta.
Ceau.

| yulysilv a răspuns:

Nu dar ajuta...

| Br3aK a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haina e creată de Dumnezău la fel ca și omul! Așa că Dumnezău le-a făcut pe toate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai,sotia face haine.da oameni nu am vazut-o facand.nici hainele facute de ea nu fac oameni.deci cred ca oamenii fac hainele.la propriu.la figurat nu cred ca mai e valabil.era cand umbla cinstea de mana cu adevarul pe pamant.acuma toti excrocii si talharii au toale frumoase.dar nu prea sant oameni.mai mult caini.

| VivianKorea a răspuns:

Bineinteles te transformi total cand imbraci haine de lux si alte marci

| Anna979 a răspuns:

Dupa parerea mea, nu! Din pacate insa in zilele noastre majoritatea persoanelor se uita mai intii de toate la cum esti imbracat si mai apoi observa ceea ce esti de fapt.

| madixXx a răspuns:

Practic da deoarece suntem in Romania teoretic nu deoarece ne dau peste cap vechile proverbe

Întrebări similare