Da fizic asta inseamna doliu(imbracaminte neagra) nu esti obligat sa porti haine negre. doliu poti tine in suflet, pentru ca regreti pierderea acelei fiinte dragi. gandeste-te ca ai putea sa te imbraci in haine negre si tu sa nu ai nici un resentiment pentru acea persoana. asa ca impoortant e ceea ce simti tu in adancul sufletului tau pentru persoana respectiva nu felul in care te imbraci!
Egrul este o culoare controversata. Pe de o parte este asociata demonilor, vrajitoarelor; pe de alta parte durabilitatii si increderii. Pe de o parte inspira autoritate si putere, pe de alta parte disperare, jale. Pe de o parte simbolizeaza rautate si activitati criminale; pe de alta parte constanta, prudenta si intelepciune.
Negrul este culoarea preferata a multor oameni. Unii poarta negru pentru ca este o culoare formala si inspira putere. Preotii, dimpotriva, poarta negru pentru a-si arata supunerea fata de Dumnezeu. Altii poarta negru intrucat ii face sa arate mai subtiri
Hai repede? a murit mã-ta mare sau care-i graba? da-te-n sange cu funda si foturile tale.
Si tu oare cum esti!?! eu nu am facut ceva rau am intrebat doar ce inseamna doliul! fraiere! ce te-a deranjat asa de mult!?! si daca tu esti cel din poza imi dau seama cat de poponar esti... daca ai sti cine sunt eu si daca m-ai vedea vreodata nu ai mai spune nimic si ai fi ramas cu gura cascata. hai pa!
A purta doliu nu inseamna numai a purta haine negre... trebuie sa respecti anumite chestii. spre exemplu cand moare cineva nu trebuie sa bei, sa canti (adica sa te distrezi) si chestii din astea