Inteleg initiativa ta insa, nu stiu si cat va fi luata in seama?!?!
Ai sustinerea mea ..., deci, sunt de-acord cu ea!
Toate cele bune, all.
Draga, daca ai chemare catre cele sfinte mergi la o manastire si gata, lasa-ne cu binele tau pe care vrei sa-l faci pentru noi ca avem probleme si daca stam cu baza in bazaconiile tale ne ducem dracu'. Ti s-a pus de Ioana d'Arc?
O categorie Religie ar fi utilă doar pentru a scăpa de întrebările cu tentă religioasă puse aici.
Pe de altă parte, activismul tău că "vrei să faci cât mai mulţi oameni să creadă în Isus", este puţin (spre foarte) dezgustător.
Ema69: Eu nu mă cred superior ţie pentru că sunt ateu dar văd că tu te crezi superior/superioară mie pentru că "ai puterea" de a crede în personajul tău imaginar preferat.
Întrebare: Care-i prostul?
Imi place initiativa ta si apreciez gestul, dar nu cred ca tu esti potrivita sa chemi la credinta. Esti inca imatura, insuficient pregatita si neconvingatoare. E ca si cum un schiop m-ar chema la maraton.
Sunt si eu de aceeasi parere.Ar fi necesara o categorie numita religie.
Sunt si eu crestin, cred in Dumnezeu.
Eu propun o categorie "Stop indoctrinarii religioase in scoli!". Mai propun o rubrica "Pro(obtiunea "contra" lipseste) finantarii BOR de catre Iisus sau Dumnezeu". Daca Iisus si Dumnezeu exista sa finanteze BOR unul dintre ei.
O,mai este nevoie? Adica oricum deja religia s-a infiltrat peste tot in lumea asta mica, mai e nevoie sa se infiltreze si aici? A profitat destul de prostime, e o cruzime sa profiti de minti naive cum face religia.
Ana,imi plac mult oamenii asemeni tie "eu am sperante ideologice si vreau fac,sa dreg,sa schimb, sa fie o utopie in care sa nu se fure, lumea sa se iubeaaasca si blaa bla bla." dar realitatea este ca ramai doar cu speranta.Ai de ales, ori ramai ca un peste orb in acvariul asta cu lumina stinsa si visezi la cine te-o fi lasat acolo, ori casti bine ochii si vezi ce e dincolo de sticla.
@Drojdier,daca apare o categorie "Religie", haide sa facem si noi o contestatie cum ca vrem una pentru eretici.(sau atei, depinde de caz)
Dar pana la urma,eu sunt de acord cu Ana, mai scapam si noi de cre(s)tinii cu intrebari legate de lucifer, intrarea in biserica la menstruatie sau impartasirea si spoveditul cand faci traseu` prin Ferentari.
O doamne... eu cred ca m-as converti doar ca sa scap de toti cei care "imi vor binele", incercand sa ma spele pe creier cu Sapun si Biblie.
Spuneti-mi va rog, unde trebuie sa semnez? ca acum o fac, numai sa nu mi se mai vrea in asa hal binele, ca am si eu nevoie de el.
Si eu vreau sa ne adunam si sa scriem aici ceva, un mesaj ca sa stim ca vrem sa invatam sa scriem corect, inainte de orice altceva...
Adunati-va, ok? Crestini, musulmani, atei... (asta a fost asa, pentru rima!)
Sunt ateu si sunt de acord sa se creeze o categorie speciala pentru Religie pentru ca m-am saturat sa vad intrebari despre dzeu in sectiunea de stiinta.
Eu vreau,in lumea acesta sa lupt impotriva raului,si sa fac ca cit mai multi oameni sa creada in Iisus,nu ma intereseaza,ca va fi prostii,si alte chestii,eu traiesc pentru Dumnezeu,si voi face orice,ca cumva, noi crestinii sai intoarcem pe ceilalti frati la credinta, dar am nevoie de ajutorul vostru!
Ma uimeste cati tembeli exista pe lumea asta, care se cred ei dumnezei, doar pentru ca nu au puterea de a crede in DUMNEZEU.Ma uimeste si mai tare ca exista altii si mai prosti care vezi-doamne dau voturi INTELIGENT.
N-ar fi o idee rea, insa...nu ar face decat sa deschida din nou interminabilele dezbateri pro si contra religie.Cine vrea sa puna intrebari legate de religie, le va putea pune unde s-au pus si pana acum. Fara suparare.
Sunt de acord...dar apoi ar putea sa apara intrebari ofensatoare, rasiste, disctiminatoriii etc.De ce nu facem si o cateogire de numai de Ecologie sau numai de F*tut sau numai de Magie ^^
Ana,abunda rubrica asta de religie, conflicte, atei si filozofii.crezi ca e necesara o rubrica de religie? eu cred ca ajunge asta. kornstadt gainile tale-s la mine.au cumparat juma de tuica cu banii aia si acum ne chinuim cu ea, incercand sa raspundem si la intrebarea; cine a fost primul? oul? sau galina?
Uite o postare trista, pentru crestini si nu numai http://www.tpu.ro/......te-frumos/
Cine poate, ar face bine sa ajute omu' asta.