| Crescent a întrebat:

Hei! De cateva luni, mai exact trei sau patru, imi atrage atentia mereu cifra 04. Daca ma uit la ceas, mereu vad ca e si patru minute. Dupa putin timp mi-am dat seama ca cel mai des imi sare in ochi 20:04. Nu stiu cum se face, dar mereu ma uit la ceas cand e opt si patru minute seara.
Incepe sa devina ciudat, mai ales ca sunt nascuta in 2004.
Stie cineva daca inseamna ceva? Nu prea cred in chestii din astea, dar incepe sa devina bizar.
Ps: nu stiu ce categorie sa aleg.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic, doar ca ai facut tu o obsesie sa observi cifrele si evident, cifra 4 este printre ele. Chiar nu-i nimic bizar.
Bizar era daca se intampla ceva la ora 4 in fiecare zi, sau castigai 4 lei, ori 44 ori 4000 lei...dar faptul ca aleator iti pica ochii pe 4 este normal, odata ce fiecare ora are gramezi de cifra 4 in ora respectiva:, uite aici minutarul: 04, 14, 24, 34, 44,45,46,47,48,49,54

| sierra1 a răspuns:

E un schepsis la mijloc, eu aș juca numerele astea la loto!

pese - 04 nu e cifră

| Crescent explică (pentru sierra1):

Stiu ca nu e cifra. M-am exprimat putin gresit acolo. Ma refeream ca mereu e si patru minute.

| Frank51 a răspuns:

Ai superputeri

Sau și mai bine, ești Iisus.

| InYourPants a răspuns:

Nu inseamna nimic

| HelpingHands a răspuns:

Nu prea crezi da te forțează Dumnezeu sa crezi! Nu mai minți! Dacă nu credeai și situația era reala, Dumnezeu nu-ți mai atrăgea atenția! Deci minți! Să-ți fie rușine!

| Crescent explică (pentru HelpingHands):

Nu prea înțeleg ce vreți să spuneți aici.