De la o simpla notiune a unui cuvant data de mine ai ajuns sa faci o intreaga filosofie disecandu-mi cuvintele si chiar si pe mine. Nici macar nu le-ai disecat bine pentru ca n-ai dat importanta cuvintelor "se spune ca" din care tu ai inteles "eu spun ca". Eu nu filosofez si nu-mi spun parerile religioase sau cele despre viata si moarte aici pe site. De ce? Pentru ca nimeni nu detine adevarul absolut si fiecare are dreptul sa aiba parerea proprie despre viata, moarte si existenta in general fara a fi influentat de credintele altora.
Eu am spus : "Astfel de tranzactii (adica vanzarile sufletelor) nu se pot face intre oameni iar pretul de cele mai multe ori nu consta intr-o suma de bani (adica poate consta in favoruri indiferent de ce fel)."
Tu ai spus: "Ba se pot, că eu am făcut (adica ti-ai vandut sufletul pe bani unui om) și s-a putut."
Faptul ca nu-ti recunosti spusele dovedeste ca iar n-ai fost atent la ce vrea sa spuna textul si te-ai trezit comentand doar de dragul de a filosofa si a incerca sa dovedesti ca esti mai destept decat ceilalti.
La mine nu tin filosofiile. Prefer ideile exprimate scurt si la obiect care au ceva important de transmis. Asa ca: Pa sadrian46. Nu-ti voi mai raspunde.
anonim_4396 întreabă: