Da, s-ar putea sa fie. Pe vremea Razboiului Rece s-au construit multe buncare subterane secrete in care ar fi putut fi adapostiti cei mai importanti lideri ai unei tari in caz de atac nuclear. S-a zvonit ca si in Zona 51 ar fi o baza subterana, dar dovezile lipsesc.
Nu este nevoie de o locatie secreta. Poate sa stie toata lumea unde se afla, dar doar putini ce ascunde in interior. Poate buncare sau adaposturi antinuclare exista, dar este irelevant, poti sa iti faci si tu daca ai bani, si daca scapi de ochii vecinilor, bingo, ai o locatie secreta
personal cred ca orice locatie secreta foarte tehnologizata, are nevoie clar de acces la internet. Iar pe internez, securitatea perfecta nu exista, orice sistem este expus
Sunt convinsa ca exista multe locatii secrete in lume, dar cine stie exact unde sunt si ce se intampla acolo stiu doar cei vizati.
Cu siguranta! Doar nu ar lasa "smecherii planetei" sa se stie de toate locatile secrete importante, planurile etc (cred ca se hotaraste ce apare pe net si ce nu). Sincer sa fiu cred ca netu' asta ne prosteste intr-o oarecare masura, doar nu crezi ca de adevaratele locuri importante au informatii (chiar si mici) oamenii de rand?
AlexAlxAlex întreabă:
AvalohAlyn întreabă: