Ce varsta ai?
O sa-ti treaca odata cu iesirea din adolescenta. Nu e nimic anormal, nimic ingrijorator, dar nici nu-ti fa iluzii ca e ceva extrem de deosebit.
Mi s-au intamplat si mie lucruri d-astea in copilarie dar nu le-am bagat in seama pana cand au devenit serioase. Dar erau astfel de episoade cand aveam vise in iarna sau primavara si chestiile astea se intamplau in vara sau in toamna. SI mi le aminteam perfect.
Cum am spus, nu stiu ce sa cred, nu le-am bagat in seama.
Se numesc premonitii. Nu trebuie sa meergi la psiholog. Unii spun ca tine de capacitatea creierului de a calcula probabilitatile, altii ca e ceva mai putin normal. Poti sa te increzi in astea, daca se repeta, si poate te va ajuta in viata, cine stie...
Pai de melodiile alea stupide ai dat din intamplare, pentru ca sunt difuzate non-stop. Oricine pateste asa uneori, nu esti un caz unic.
Da' v-ati inmultit rau astia cu premonitiile.
Daca vrei sa stii care e faza cu ele, cauta-mi prin postari sau da-mi un mesaj privat. Mi-e lene sa postez iar.
Eu cred ca trebuie sa ai convingerea ca tot ce ti se intampla se intampla cu un rost. Si fa tot posibilul sa nu te minti niciodata singura.
Mersul la psiholog poate fi benefic, nu trebuie sa te temi. Mai ales daca e un psiholog bun.
Daca ai dubii, nu-i permite sa intre prea mult in mintea ta, nu-i permite sa-ti invadeze intimitatea.
Eu as vorbi si cu un preot, uneori au mai multe raspunsuri ca psihologii.
Da mi s-a intamplat k intro s zia sa vad postarea unei nebune si am murit se ras
Lucruri asemanatoare ce cele ce ti s-au intamplat tie, nu chiar...
Dar am avut de foarte multe ori senzatia de "Deja Vu".
Mie mi s-a intamplat sa am un deja vu
care dura in jur de 10 secunde. dupa ce imi dadeam seama ca am un deja vu puteam prezice urmatoarele cateva secunde
Si mie mi s-au intamplat astfel de lucruri si chiar deja vu. Nu cred ca stfel de fenomene au un raspuns concret.
Poate ai avut premonitii.Am vazut intr-un film tot un caz asemanator in care o femeie visa noaptea tot felul de chestii inspaimantatoare si a doua zi sau a treia asa s-a intamplat.Nu stiu incearca sa spui treaba intamplata parintilor, si sa mergi la psiholog! bafta
Parintii mei stiu, si sa merg la psiholog nu vad rostul.
Psihologul ii ajuta pe cei cu probleme(nu am zis nebuni.Am zis cu probleme).Nu avea cum sa i se para ca i s-au intamplat acele chestii. Daca chiar s-au intamplar n-are nevoie de nici un psiholog.