Sunt chestii menite sa directeze atentie maselor spre acest "mister". Ecuatia e mult mult mai vasta decat poate sa isi inchipuie un copil de varsta ta.
Atat iti zic, SIDA e vindecabila!
Illuminati a devenit deja un fel de campanie de promovare.E mai mult folosit sa se faca reclama la ceva.
Poate asta se si doreste. Cum a fost si cu 2012. Se folosesc de anumite chestii partial adevarate si balegaresc mintea oamenilo de pe urma carora vor scoate un profit ingrozitor.
Nu sunt in stare acum sa iti explic, ma bucur ca esti curios sa aflii de asemenea lucruri asa ca uita-te la http://www.misiune-ortodoxa.ro/video/filme-documentare/ingerul-digital.html asculta si cedry2k (albumul clipa schimbarii).
Numai bine!
Unele sunt si teorii conspirationiste, sau poate nu? asta e chestia, nu poti sti adevarul. Cert e ca suntem condusi din umbra, noi suntem marionetele dar nu stim cine trage sforile.Adica se stie prea mult despre illuminati, cam prea multe zic eu, nu mai e asa "secret" probabil illuminati e doar invelisul de al suprafata.Dar daca vrem putem sa ne eliberam de sfori. Fara noi ei sunt echivalent cu 0.
Ignoranta e cea care ucide.
Sunt niste semne (unii zic ca sunt de diavol, dar nici ei n ustiu ce zic ), Ce-i de la televiziune le baga, si pune lumea pe ganduri... Nu crede in ele. Funda? xD
Niste porcarii acum nici la desenele care nu plac nu ne putem uita (sunt ortodoxa) ei le intradoc ca sa puna lumea pe jar si am vazut si eu videoclipul acela NU TE SPERIA, SUNT NISTE PORCARII!
FUNDA?
Acele semne sunt puse de către producători fără aşi da seama de asta. Ânsă în serialul ăsta nou sunt puse intenţionat deoarece tot serialul e legat de creaturi ireale şi secrete iar aceste semne sunt folosite pentru a da o notă mai misterioasă serialului.Totuşi am văzut pe youtube un tip care a aflat mai multe secrete în serial cum ar fi cuvinte spuse pe dos care au alte înţelesuri, scrieri codate şi alte chesti ciudate
Dupa parerea mea, suntem condusi din umbra de catre illuminati.Ei vroiau sa ramana secreti, dar acum ca se stie ceva despre ei, vor sa ne faca sa credem ca nu exista.De exemplu, ati observat ca in desenele animate apar cele mai multe semne, tocmai ca sa credem ca nu sunt real? In desenele cu actori, aceste semne sunt foarte discrete.In plus, in ciudateni sunt mult mai multe semne, de ex:piramida, bufnita(de pe cereale). Teoria extraterestrilor mi se pare inventata, doar ca sa ne duca mai departe de adevar.Eu am inceput sa ma documentez de cateva zile, de cand ma uit la un youtuber:Levi.
Andre întreabă: