| HpAnonim a întrebat:

Hei TPU
Am visat ca toata lumea era rapita si posedata apoi omorata(inclusiv familie si colegi de scoala).Un prieten a fost omorat in fata mea, iar cand am fugit m.am intalnit cu fostul iubit, ne.am imbratisat si am murit amandoi, iar apoi m.am trezit.Ce inseamna? Va rog nu radeti! Chiar m.am trezit plangand!
Am inteles ca inseamna schimbare dar...nu pot sa interpretez...
Multumesc...

Răspuns Câştigător
| annakarenina a răspuns:

Inseamna schimbare. Poate reprezenta o stare de tensiune puternica a carei influenta incepe sa se simta. Pe de alta parte, faptul ca au murit poate reprezenta ca le dispare o parte pe care tu o considerai negativa sau ca tu te desprinzi de ceva rau, si ca apropiatii te ajuta, circumstantele rele in vise nu inseamna neaparat consecinte rele.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Uneori tinerii viseaza asemenea vise ciudate. Chiar si maturii. Asa ca stai linistita. Nu inseamna nimic.

| RAY a răspuns:

Am vazut eu un film de genu, personajul principal credea ca urmaresti un criminal in timp ca apoi sa afle ca el e criminalul, poate tu omorai toata lumea, ai o ura fata de umanitate?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Uneori visele nu inseamna nimic. Ca si acesta de altfel. Daca am visat ca am murit si m-am trezit urmatoarea zi cu furnici pe mine si incercam sa imi fac o familie, ce sa insemne oare.

Unele secvente iti vin in minte pur si simplu.

| WaterDrop a răspuns:

Cand moare cineva in vis, se spune ca i`a murit moartea.Deci te poti relaxa, vor traii toti mult si bine.Cat despre visul tau..lasa filmele/serialele aiurea, de aici ti se trage.

| Jimtheghost a răspuns:

Poate te-ai uitat prea mult la Supernatural? Glumesc, visele nu trebuie luate in seama deoarece sunt inchipuiri ale subconstientului care in loc sa stea chill, inventeaza toate prostiile.

| Attenna a răspuns:

Fiecare vis este interpretat diferit.....depinde de la o persoana la alta....numai tu poti trage concluzii