| blackbone1776 a întrebat:

Hei TPU, banuiesc ca ati vazut acele clipuri declasificate zilele astea de pentagon, referitoate la obiectele zburatoare ne identificate pe care le-au reperat pilotii din marina. Ce credeti ca sunt acele obiecte zburatoare? Eu unul, stiu putina astronomie si stiu ca e cam absurd sa fie extraterestri deoarece intre noi si alte posibile planete care gazduiesc viata sunt distante de mii de ani lumina, nu parcurge nimeni distanta aia pentru a se juca,, soarecele si pisica,, cu avioanele americane! Dar totusi capabilitatile acelor obiecte au depasit varful de lancie al tehnologiei umane in materie de aeronave, credeti ca guvernul american stiu despre ce e vorba doar ca nu vor sa ne spuna?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant mana in mana cu extraterestrii, aliens cum zic ei au o tehnologie mai puternica comparativ cu cea care o detinem si isi permit sa se deplaseze in distante mari. Zona 51 ascunde multe mistere cauta documentar in Youtube

| JicaContra a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca nu exista realitate si toti traim in MATRIX
deci, ia pastila rosie...

| Teffan a răspuns:

"credeti ca guvernul american stiu despre ce e vorba doar ca nu vor sa ne spuna?"

Am auzit-o de atatea ori.
MAI ALES in contextul asta:NU, bineinteles. laughing

| G777 a răspuns:

De ce nu ai crede ca sunt extraterestrii, zici ca sti astronomie, intr adevar e o distanta foarte mare doar ca tehnologia extraterestrilor poate fi cu mult peste tehnologia noastra, si pilotii s au minunat cand au vazut cu ce viteza zboara acele obiecte.Si nu, nu cred ca guvernul american vrea sa ascunda extraterestrii dar ceva sigur stiu si vor sa stim si noi, altfel de ce mai publicau imaginile.