| fgewqg a întrebat:

Hei TPU
Cand eram la scoala in generala tin minte ca un profesor nea pus sa tinem mainile una peste cealalta vreo 5 copi deasupra celui mai greu coleg si pe doua fete lea pus sa incerce sa il ridice doar cu doua degete de sub brat in timp ce noi tineam mainile deasupra lui si incercam sa il ridicam cu putere amintii! Dupa cateva secunde fetele lau ridicat o jumatate de metru de la pamant doar cu degetele!

Niciodata nu am putut sa imi explic cum sa intamplat acel lucru! Poate reusiti voi sa ma convingeti!

3 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Cand logica lipseste misterul sporeste.

Pe baza carei logici tragi concluzia ca exista o legatura intre voi, ce tineati mainile deasupra capului, si faptul ca acel coleg a fost ridicat?
Poate exact in acel moment un paianjen isi tesea panza intr-un colt al camerei, de ce nu ar fi asta motivul?

Ati incercat experimentul eliminand si varianta cu mainile si nu a reusit?

Cum hoc ergo propter hoc.

| fgewqg explică (pentru Inferno):

Nu stiu daca era vreo legatura intre noi cu mainile deasupra lui ce ne straduiam sa adaugam magie in ecuatie dar faza e ca acel coleg avea vreo 90 kg si doua fete lau ridicat ca pe o pana folosind doua degete! Ele spuneau ca nici nu sau fortat deloc! Cum explici asta domnule stiinta? Hai ca acuma vreau sa vad cu ce teori mai vi? ce explicatii mai dai laughing

| doctorandus a răspuns:

Nu e nicio putere a mintii. Pur si simplu asa poate fi ridicata o persoana.