| bgvwegbvwe a întrebat:

Hei TPU

Cat de mult credeti ca ar impiedica un al 3-lea razboi mondial evolutia omului ( a tehnologiei si a civilizatiei )?

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Foarte mult, evident. Inchipuie-ti cum a fi sa se distruga toate instalatiile tehnologice existente in present si care s-au facut cu atata truda, pentru a lua totul de la capat. La fel si cu cladirile, infrastructura...tot. Cineva a prezis chiar ca al 4-lea razboi mondial va fi cu bâte si cu pietre.

3 răspunsuri:
| mont a răspuns:

Nu neaparat, se poate sa nu impiedice deloc, ba chiar sa grabeasca evolutia omului si a mai ales progresul tehnologic. Ultimul razboi mondial se poate zice ca a grabit progresul tehnologic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cui ii pasa. Oricum un mare geniu pe nume Einstein spunea ca nu este sigur cu ce o sa ne batem in cel de al 3-lea razboi mondial, dar ca in al 4-lea o sa ne batem cu bete. Din punctul meu nu conteaza evolutia noastra tehnologica atat de mult ci comuniunea afectica. Oamenii de acum 1000 de ani erau fericiti foarte multi si fara calculator.

| dragos38 a răspuns:

Al 3 razboi mondial se desfasuara diferit(daca nu o fi si inceput),adica economic, psihologic, geofizic, e.t.c. nimeni nu se risca sa foloseasca arme nucleare, caci am disparea.Si oricum(trebuie sa disparem/sa plecam) cei de la N.A.S.A. chiar au de gand sa trimita niste oameni in anul 2025 spre luna sau marte care nu se vor mai intoarce, si chiar vineri sau sambata a avut loc prima testare a capsulei orion, Al. Mironov zicea ''eu cred ca pe la sfarsitul acestui sec. vor fi oameni care vor coloniza o planeta noua.