Societati secrete au existat din cele mai vechi timpuri.La fel mintile inguste si scepticii.
Alex Jones e un tampit.
Sustine tot felul de bazaconii conspirationiste.
Din moment ce nu esti mason nu stii ce 'ritualuri' au. Majoritatea sunt fantezii inventate de omul de rand.
Https://www.google.ro/amp/s/gnosticwarrior.com/abraxas.html/amp
Pe aici ai niste chestii de baza despre ceva ce e legat de cabalisti si masoni, de un "ritual" mai aiurea, nu stiu daca merge sau nu dar am vazut pe undeva.
Citeste trilogia "Magul" sau "Magus" (titlul original) de Valerio Evangelisti.
Acolo e detaliat tot despre asta, incepe cu numele ala, Abrasax/Abraxas, din care fiecare litera are un numar echivalent.
Mare parte cred ca este fictiune, glumesc si eu, cred ca la fel ca autorul cartii si oamenii aia "influenti".
Nu exista o persoana atotputernica, absoluta, si nici un grup de genul, e o prostie, mereu va fi un lant trofic, cat despre supranatural ar avea mai mult legatura cu neurochirurgia si chimia, dar mai avem cred ca mult pana sa ajungem noi la centrul existentei umane, natura sufletului uman, tehnici de manipulare fizica sau psihica, piatra filozofala sau alte lucruri mai complexe... :))
Nu cred ca vei fi niciodata satisfacut de raspunsurile pe care la primesti din exterior, in acest context. De aceea iti sugerez sa experimentezi singur si sa te convingi daca puterile oculte sunt adevarate.
EmilTraian95 întreabă: