| totuleominciuna a întrebat:

Hei TPU

credeti ca exista puteri pe care creierul uman si noi le detinem dar pe care inca nu le-am descoperit?

am vazut un film conform caruia un om era exact ceea ce el credea ca este. si aici eu ma refer la mai mult decat credeti ca vreau sa zic ( daca un om crede 100 la 100 ca este de 2 ori mai rapid decat este de fapt, atunci el chiar va alerga mai rapid)
cred asta si ma bazez pe faptul ca : sa zicem ca tu alergi cu 20km pe ora si esti convins ca ai dat tot ce ai putut din tine si mai mult nu poti da? ei bine cand o sa ai un urs de jumate de tona care te alearga si esti constient ca alergi pentru ati salva viata si adrenalina ta este extrem de ridicata, e posibil sa intreci cu mult acea bariera pe care tu nu credeai ca esti capabil sa o depasesti fara antrenamente serioase!
e ca si povestea aceia in care mama ridica tractorul pentru asi scoate fiul de sub roata acestuia.
de ce dupa ce cazi intr-o depresie serioasa care te tine 2-3 ani, cu toate ca poate mananci si faci aceleasi lucruri ca si inainte o sa incepi sa ai un aspect fizic tot mai degradat si o sa arati tot mai rau si mai distrus? cat de mult poate influenta creierul capacitatile noastre, puterea si chiar si aspectul nostru?

din ce stiu eu treaba aia cum ca noi folosim doar 10 la suta din capacitatea creierului e falsa si e doar un mit! dar totusi. eu cred ca creierul are o legatura cu trupul mult mult mai ampla si suntem capabili de lucruri despre care nu avem nici un habar!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da așa este, dar asta pentru ca se formează noi conexiuni. Pana la urma tot sistemul nervos este electric și acesta străbate tot corpul. Deci...totul este conectat și controlat printr-o rețea electrică, mai apoi urmând sa fie executat, distribuit și eliminat de o rețea sanguina. In anumite condiții (stres de exemplu) și sub anumite impulsuri de la rețeaua electrică, circuitul sanguin suferă modificări de debit. De exemplu, in cazul stresului suferit din orice motiv (frica, job, dragoste, depresie etc) arterele se îngustează, din cauza presiunii exercitata asupra lor, fluxul sanguin și, prin asta, oxigenarea creierului și a tuturor organelor devine precară... lăsând la o parte elementele nutriționale și eliminarea toxinelor. Toate se fac prin sistemul sanguin. In fine, acesta este motivul pentru care aceeași persoana care are același stil de viața (alimentație) dar suferă de depresie (stres) arată cu totul diferit.

2 răspunsuri:
| Mclaren12 a răspuns:

În antichitate se practica ocultismul/spiritualitatea și asta însemna folosirea puterilor creierului de care oamenii în prezent nici măcar nu sunt conștienți. Nu degeaba se spune că omul obișnuit își folosește doar 10% din creier iar să-ți folosești 100% din creier nu înseamnă nici pe departe să fii inteligent precum oamenii de știință. Chestia este că știința modernă ascunde adevărul despre spiritualitate și puterile minții.

| relian a răspuns:

Ce poti acum aia poti mai mult nu ai de unde. Exemplu cu ursu tau stai linistit ca nu vei alegra cu 40 de km la ora daca tu alergi de obicei cu 20. O sa alergi poate ceva mai repede dara nu mult timp,ca daca ursul ala se tot tine dupa tine fii sigur ca imediat vei obosi si ala te va hali laughing Deci nu suntem capabili de lucruri nemaipomenite,alea is vise, apoi oamenii au trecut la SF-uri si uite asa unia ceara viseaza si se cred cu puteri. Povesti, omul meureu are tendinta sa exagereze, sa faca din tantar armasar, ca este un sambure de adevar da asa e, dara e doara un ambure in ditai povestea laughing restul e poveste basm.Stii vorba aia minte sanatoasa in corp sanatos.Bineinteles ca creierul este sefu, el dirijeaza, coordoneaza totu, ca urmare starea capului are consecinte asupra intregului corp. Dara sa avem posibilitati, puteri ascunse nu prea cred asa ceva.Tot ce auzi is povesti, ca ala nu stiu cea facut, ca X a vazut, a profetit, ca ridicat vraja marii.